Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele Basescu a semnat incetarea mandatului lui Daniel Funeriu la conducerea ICR

B1 B1,
Presedintele Basescu a semnat incetarea mandatului lui Daniel Funeriu la conducerea ICR

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul referitor la incetarea mandatului lui Daniel Funeriu in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. Presedintele Romaniei, domnul Traian. continuă pe B1

Basescu a semnat incetarea mandatului lui Funeriu in conducerea ICR.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul privind incetarea mandatului lui Daniel Funeriu in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman, ca urmare a demisie sale din acesta functie, potrivit Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat marti, 30 octombrie a. c. , Decretul privind incetarea mandatului domnului Daniel-Petru Funeriu in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman, ca urmare a demisie sale din acesta functie, informeaza .

Daniel Funeriu si-a dat demisia din Consiliul de conducere al ICR: Presedintia Romaniei nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii internationale a culturii romanesti, dominata de stridente nationaliste

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a dat luni demisia din functia de membru al Consiliului de conducere al Institutului Cultural Roman ICR). Presedintia Romaniei nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii internationale a culturii romanesti, dominata de stridente nationaliste, actiuni, metode si concepte care apartin unei epoci revolute, scrie in demisia inaintata de Daniel Funeriu catre presedintele Traian Basescu. Citeste in articol scrisoarea completa de demisie a lui Daniel Funeriu.

Daniel Funeriu DEMISIONEAZA din Consiliul de conducere al ICR. Afla care sunt motivele!.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a anuntat luni, printr-o scrisoare adresata lui Traian Basescu, demisia din Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. Funeriu era membru in consiliu din mai 2012. Fostul ministru al Educatiei isi motiveaza decizia prin faptul ca, dupa trecerea ICR in subordinea Senatului, institutia a fost politizata si revine la practici anterioare anului 1990, printr-o viziune vadit nationalist-agresiva, cu accente protocroniste. Constat astazi ca .

Daniel Funeriu demisioneaza din functia de membru al Consiliului de conducere al ICR

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a demisionat, luni, din functia de membru al Consiliului de conducere al ICR, afirmand ca presedintia nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. ...

UPDATE 2: Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a acuzat in termeni duri votul prin care Senatul a refuzat sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care senatorul PNL Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia sa-si piarda mandatul. Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE _ _ _ _ UPDATE 1: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. Ce spune Diaconu.

UPDATE: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa. Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea _ _ _ _ Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului.

Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca urmare a deciziei definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare Citeste si: Mircea Diaconu: Ar fi o aberatie sa dau in judecata Senatul. Nu imi trece asa ceva prin cap.

Corlatean: Relatia mea de colaborare cu presedintele Basescu este de nota 7.

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat ca relatia sa de colaborare cu presedintele Traian Basescu in privinta politicii externe este de nota 7, existand o comunicare in subiectele de interes national, insa fara a exista un entuziasm deosebit, scrie Mediafax. Este o nota de trecere, in orice caz, dar nu o nota exceptionala . ) Daca doriti, undeva spre 7. Nu este 8, nu este 9, nu este 10, nu este 5. Au fost momente importante si aici ma refer foarte sobru la interesul Romaniei, in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )