Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Nu trebuie tolerat incidentul din centrul Capitalei.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Nu trebuie tolerat incidentul din centrul Capitalei.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca incidentul din centrul Capitalei in care a fost implicat ministrul Daniel Barbu nu trebuie tolerat de autoritati. Nimic nu justifica violenta fata de un alt cetatean care are un alt punct de vedere, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. Citeste si: Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei Presedintele a mai precizat ca nu este normal ca protestatarii sa blocheze strazile din Capitala in fiecare . continuă pe România Liberă

Basescu: Nu trebuie tolerat incidentul din centrul Capitalei. USL plateste factura minciunii.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca incidentul din centrul Capitalei in care a fost implicat ministrul Daniel Barbu nu trebuie tolerat de autoritati. Nimic nu justifica violenta fata de un alt cetatean care are un alt punct de vedere, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. Citeste si: Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei Presedintele a mai precizat ca nu este normal ca protestatarii sa blocheze strazile din Capitala in fiecare .

Ministrul Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

Ministrul Culturii Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de protestari l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Club A, din centrul vechi al Capitalei.

Stroe, MI: Incidentul din centrul Capitalei a fost premeditat.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri dimineata ca incidentul din centrul Capitalei in care a fost implicat ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost premeditat. Ministrul de Interne a anuntat ca zeci de persoane au fost retinute in urma incidentului, iar procurorii vor incepe o ancheta in acest caz. Citeste si: Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la Universitate Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, joi seara, de protestatarii din .

Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

Ministrul Culturii Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei. Politistii au retinut zeci de persoane care au fost martore la incident pentru a da declaratii. In urma audierilor, au fost identificati zece protestatari ce au vandalizat masina ministrului Daniel Barbu. In functie de gradul de participare la agresarea ministrului sa fie pusi sub invinuire pentru infractiuni violente si distrugere. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, .

Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocat si avariat, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de opozanti ai proiectului Rosia Montana l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Clubului A, din centrul vechi al Capitalei. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii si au aruncat cu pietre in masina ministrului, reusind sa .

VIDEO Ministrul Culturii, atacat de protestatari. Masina lui a fost lovita cu pietre, in centrul Capitalei

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, care participa joi seara, in Club A, in Centrul Vechi al Capitalei, la o dezbatere culturala, a fost huiduit de cateva zeci de protestatari fata de proiectul Rosia Montana, care au intrat in local si nu l-au lasat ulterior sa plece, spargandu-i luneta masinii.

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la Universitate _ _ _ _ _ Autovehiculul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a .

VIDEO. Incidente in centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, BLOCATA si AVARIATA de ...

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, atunci cand a iesit din Club A, protestatarii au inconjurat masina si au inceput sa o loveasca. Cand au spart luneta am iesit si le-am spus ca se comporta ca niste neo-fascisti. Au lovit masina cu pietre, conform gandul. info. Daniel Barbu a adaugat ca in interiorul Clubului nu a fost agresat. Citeste si Barbu: Le-am spus protestatarilor ca se comporta ca niste NEO-NAZISTI Citeste si Ce spun Ponta si Antonescu despre incidentele de la .

Daniel Constantin: Trebuie sa iesim din zona de subzistenta si sa producem pentru piata

Ministerul Agriculturii a luat, in ultima perioada, mai multe masuri in domeniul dezvoltarii rurale. Una din acestea vizeaza incurajarea asocierii micilor fermieri care detin fiecare sub 5 hectare de teren. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat: Trebuie sa iesim din zona de subzistenta si sa producem pentru piata. De aceea vrem sa introducem plata redistribuita pentru primele 30 de hectare in exploatare si sa dam o suma ceva mai mare. Primele hectare vor fi platite mai mult decat restul. Plata redistribuita cu alocari mai mari va fi aplicata celor care detin peste 5 hectare. Vrem sa stimulam asocierile dintre micii fermieri. Iar cei care detin sub 5% vor primi sume cu 20-30% mai mici fata de cei care au peste 5 hectare. Astfel, vrem sa stimulam asocierile dintre micii fermieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )