Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu: Unificarea dreptei va fi a doua zi dupa europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Basescu: Unificarea dreptei va fi a doua zi dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu este convins ca unificarea dreptei despre care se tot vorbeste in ultima vreme va avea loc a doua zi dupa euroalegeri. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Dreapta romaneasca se va uni a doua zi dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu s-a declarat convins luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca dreapta romaneasca se va uni intr-un partid unic a doua zi dupa europarlamentare, partidele de dreapta din momentul de fata avand nevoie de un lider care sa ii reprezinte la prezidentiale.

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, .

Prima reactie a lui Ponta dupa criticile lui Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu il intereseaza criticile la adresa sa din partea presedintelui Traian Basescu. Ce spune presedintele Basescu nu ma intereseaza. Eu mi-am facut datoria ca premier in fata cetatenilor tarii. Decizia pe Rosia Montana o ia doar Parlamentul, a declarat Victor Ponta intr-o conferinta. Citeste si Basescu: Premierul a GRESIT ca a trimis Rosia Montana in Parlament Presedintele Traian Basescu a a declarat luni ca premierul a gresit ca a trimis Rosia .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )