Libnet.ro
UNICEF

19:00

Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu va cuprinde acciza la carburanti si electorata (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu va cuprinde acciza la carburanti si electorata (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa. continuă pe B1

Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu va cuprinde acciza la carburanti si electorata

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa.

Basescu: Voi semna scrisoarea cu FMI daca nu apar acciza si electorata.

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va semna scrisoarea cu FMI daca in document nu va aparea acciza la combustibil si electorata. In scrisoare nu trebuie sa apara cresterea taxei la motorina si benzina. Premierul este un om profund corupt, prin presiunile pe care le fac asupra lui baronii locali, el nu are nevoie de acesti bani pt inchiderea bugetului, ci pt a umple buzunarele baronilor locali, a aratat presedintele. Citeste si: UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu noul Guvern .

Basescu: Semnez Scrisoarea cu FMI daca in ea nu apar cresterea taxei la combustibil si electorata

Presedintele Traian Basescu declara ca a discutat miercuri cu premierul Victor Ponta despre Scrisoarea cu FMI, pe care sustine ca o va semna daca in textul ei nu apar cresterea taxei la combustibil si.

Guvernul a aprobat scrisoarea FMI si trimite documentul presedintelui Basescu, spre semnare

Guvernul a aprobat scrisoarea de intentie convenita cu Fondul Monetar International FMI) si va trimite documentul catre presedintele Traian Basescu, pentru a fi semnat. Traian Basescu a declarat, miercuri, ca.

Guvernul a aprobat scrisoarea FMI si trimite documentul catre Presedintie pentru semnare

Executivul a aprobat scrisoarea de intentie convenita cu Fondul Monetar International FMI) si va trimite documentul catre presedintele Traian Basescu, spre semnare, a anuntat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, la finalul sedintei de Guvern de miercuri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )