Libnet.ro
UNICEF

01:05

O batrana din Constanta a fost inselata cu 134.000 de lei. Ce metoda a folosit infractorul

România Liberă România Liberă,
O batrana din Constanta a fost inselata cu 134.000 de lei. Ce metoda a folosit infractorul

O femeie in varsta de 83 de ani, din Constanta, a fost inselata cu 134. 000 de lei prin metoda Accidentul. Femeia a fost contactata de un barbat care a pretins ca este fiul ei, i-a spus ca a provocat un accident si a convins-o sa ii dea banii unui barbat care a venit la usa sa. continuă pe România Liberă

Evreii din Constanta au fost in zi de mare sarbatoare la rabinul din Bucuresti si au vizitat cea mai veche sinagoga din Romania

Membrii comunitatii evreiesti din Constanta au mers duminica la Bucuresti, unde au vizitat Templul Coral si Marea Sinagoga. Apoi, au fost primiti de rabinul Rafael Shaffer.

Inspector fiscal din Constanta, trimis in judecata pentru MITA

Inspectorul fiscal din Constanta, Adrian Popa, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de patru infractiuni de luare de mita si trafic de influenta.

Porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora, informeaza Mediafax. Potrivit.

Batrana de 80 de ani, inselata prin metoda Accidentul

O femeie in varsta de 83 de ani, din Constanta, a fost inselata cu 134. 000 de lei prin metoda Accidentul, ea fiind contactata de un barbat care a pretins ca este fiul sau si a convins-o sa-i dea banii unui.

Scene de groaza. Agresorul taximetristului din Constanta a fost identificat

Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora.

Calendarul actiunilor de curatenie din Constanta

Primaria Constanta a anuntat, ieri, calendarul actiunilor pentru prima saptamana din luna octombrie din cadrul campaniei Curatam Constanta Noastra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )