Libnet.ro
UNICEF

01:05

Batranul de 73 de ani din Iasi s-a dus la dentist. 24 de ore mai tarziu se stingea din viata, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neasteptat. Cum a fost posibil asa ceva?

Antena3 Antena3,
Batranul de 73 de ani din Iasi s-a dus la dentist. 24 de ore mai tarziu se stingea din viata, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neasteptat. Cum a fost posibil asa ceva?

Batranul de 73 de ani din Iasi s-a dus la dentist pentru un tratament. 24 de ore mai tarziu se stingea din viata, iar diagnosticul a fost unul de-a dreptul neasteptat. Mai precis, barbatul avea. continuă pe Antena3

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Doi bebelusi gemeni au murit. Familia da vina pe medici

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Parintii a doi bebelusi gemeni, care s-au stins din viatape patul de spital, dau vina pe medici si spun ca au tinut nou-nascutii intr-un salon in care erau si al.

Verificari la Spitalul de Copii din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi

O familie din Suceava va depune plangere penala impotriva Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce doi gemeni nascuti prematur au murit la unitatea medicala, scrie Mediafax. Cea care trebuia sa ii boteze pe copii sustine ca gemenii au murit din cauza neglijentei cadrelor medicale.

Adolescenta de 13 ani din Slatina i-a trimis un mesaj ciudat mamei. Femeia a intrat in panica si a anuntat imediat politia

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca minora nu s-a mai intors miercuri de la scoala si i-a transmis, prin SMS, ca nu vine acasa. Potrivit.

Abia iesise din inchisoare si a agresat si talharit doua femei. Barbatul din Iasi a fost prins la scurt timp de politisti

Un barbat din Iasi a iesit din inchisoare si la scurt timp a talharit doua femei de 66 si 82 de ani. Le-a urmarit cand au intrat in bloc, iar in momentul in care le-a vazut singure, le-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )