Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un bebelus a murit dupa ce medicii Maternitatii Ploiesti nu au internat o gravida. Ministerul Sanatatii recomanda demiterea managerului

B1 B1,
Un bebelus a murit dupa ce medicii Maternitatii Ploiesti nu au internat o gravida. Ministerul Sanatatii recomanda demiterea managerului

UPDATE: 16:24: MinisterulSanatatii recomanda demiterea manageruluiMaternitatiiPloiesti, relateazaB1 TV. Decizia a fost luata de catre ministrulSanatatii Nicolae Banicioiu si. continuă pe B1

Un bebelus a murit dupa ce medicii Maternitatii Ploiesti nu au internat o gravida

Ministerul Sanatatii face o ancheta la Maternitatea din Ploiesti, dupa ce medicii au refuzat internarea unei paciente, gravida in 32 de saptamani. Femeia venise din Campina la un control, a acuzat dureri.

Un tanar din Suceava a murit dupa ce a cazut intr-o rapa imediat ce a provocat un accident si a iesit din masina

Tragedie in judetul Suceava. Un tinar de 18 ani care a scapat cu viata dintr-un grav accident de circulatie a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie. Tinarul avea permis de conducere de numai o luna. S-a.

O gravida a nascut intr-un taxi, dupa ce medicii i-ar fi refuzat internarea la maternitatea din Ploiesti. Copilul a murit

O femeie insarcinata din Ploiesti a nascut intr-un taxi un bebelus mort, dupa ce medicii de la maternitate i-au refuzat internarea.

Suceava: Un tanar a murit dupa ce a cazut intr-o rapa, in urma producerii unui accident

Un tanar dintr-o comuna suceveana a murit, sambata dimineata, dupa ce a provocat un accident si a reusit sa iasa din masina, insa dupa ce s-a indepartat de locul accidentului a cazut intr-o rapa.

Cea mai cunoscuta florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit dupa luni de suferinta (VIDEO)

Cea mai cunoscuta si bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit joi dimineata, dupa o lunga suferinta. Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, florareasa de 62 de ani a murit.

Bacau: Un barbat a murit dupa ce a fost accidentat de o masina pe acostamentul unui drum national

Un barbat de 73 de ani a murit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit, in timp ce mergea pe acostamentul unui drum national din judetul Bacau, de o masina al carei sofer a pierdut controlul volanului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )