Libnet.ro
UNICEF

08:00

Becali, condamnat intr-un caz care are legatura cu fotbalul. Ce risca Steaua dupa Valiza

Adevărul Adevărul,
Becali, condamnat intr-un caz care are legatura cu fotbalul. Ce risca Steaua dupa Valiza

Dupa cinci ani de la debutul procesului in celebrul caz Valiza, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita si fals in inscrisuri. continuă pe Adevărul

Ce risca Steaua dupa condamnarea lui Becali in dosarul Valiza

Dupa cinci ani de la debutul procesului in celebrul caz Valiza, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita si fals in inscrisuri.

Mahir Zeynalov, jurnalist la Today's Zaman: Erdogan trebuie sa inteleaga ca situatia nu mai prea are legatura cu taierea unor copaci/ Oamenii ii cer sa-si asculte poporul

Mahir Zeynalov, jurnalist la Today's Zaman, afirma intr-un interviu realizat de HotNews. ro via e-mail ca protestele violente din Turcia sunt rezultatul faptului ca autoritatile au folosit forta excesiva impotriva unor manifestatii pasnice si ca oamenii ies in strada acum impotriva atitudinii sfidatoare a lui Erdogan si a deciziei sale de a face ce doreste. Zeynalov mai spune ca Erdogan trebuie sa inteleaga ca situatia nu mai prea are legatura cu taierea unor copaci ci cu faptul ca oamenii ii cer sa-si asculte poporul, in caz contrar situatia riscand sa scape de sub control iar tara sa se afunde in haos.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare in Dosarul Valiza

Gigi Becali nu a scapat de inchisoare dupa sentinta data de judecatorii Inaltei Curti in Dosarul Valiza si a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare. Cum deja ispaseste condamnarea de trei ani din Dosarul schimbului de terenuri, Becali va ramane astfel cu aceeasi pedeapsa.

Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si un an pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

VIDEO Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca primeste 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva. Gigi.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca a primit 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza, 1,7 milioane de euro confiscati. Victor Piturca a primit 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva.

Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Update 18:06 inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) l-a condamnat, azi, pe Gigi Becali, la trei ani de inchisoare cu executare in Cazul Valiza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )