Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce risca Steaua dupa condamnarea lui Becali in dosarul Valiza

Adevărul Adevărul,
Ce risca Steaua dupa condamnarea lui Becali in dosarul Valiza

Dupa cinci ani de la debutul procesului in celebrul caz Valiza, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita si fals in inscrisuri. continuă pe Adevărul

Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul Valiza

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca FC Steaua nu risca vreo sanctiune pe plan intern in cazul in care finantatorului clubului, Gigi Becali, va fi condamnat pentru coruptie, in dosarul Valiza.

Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul unei condamnari a lui Becali in dosarul Valiza

Steaua nu risca nimic in cazul in care Gigi Becali va fi condamnat in dosarul Valiza, a dat asigurari Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste, in cadrul unei conferinte de presa pe care a.

Dumitru Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul condamnarii lui Gigi Becali in dosarul Valiza

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a spus, marti, ca Steaua nu risca nimic in cazul in care Gigi Becali va fi condamnat in dosarul Valiza, potrivit Mediafax. Din punct de vedere al.

Becali, condamnat intr-un caz care are legatura cu fotbalul. Ce risca Steaua dupa Valiza

Dupa cinci ani de la debutul procesului in celebrul caz Valiza, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita si fals in inscrisuri.

Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si un an pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

VIDEO Gigi Becali, condamnat in Dosarul Valiza - Steaua, la mana UEFA in cazul participarii in Champions League

Gigi Becali a fost condamnat, marti, la 3 ani de inchisoare pentru dare de mita si pentru fals in inscrisuri in dosarul Valiza. Din punct de vedere al regulamentelor romanesti, Steaua nu risca nimic dupa aceasta decizie, insa lucrurile nu stau la fel la nivel european: UEFA ar putea deschide, dupa modelul Fenerbahce, o ancheta in urma careia campioana Romaniei ar putea fi exclusa din cupele europene.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare in Dosarul Valiza

Gigi Becali nu a scapat de inchisoare dupa sentinta data de judecatorii Inaltei Curti in Dosarul Valiza si a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare. Cum deja ispaseste condamnarea de trei ani din Dosarul schimbului de terenuri, Becali va ramane astfel cu aceeasi pedeapsa.

Dosarul Valiza. George Becali risca o noua condamnare. Judecatorii Curtii Supreme sunt asteptati sa dea sentinta in celebrul dosar al mitei din fotbal

Emotii pentru George Becali. La cinci ani de la debutul procesului, Curtea Suprema este asteptata sa dea astazi sentinta in dosarul Valiza in care patronul echipei Steaua Bucuresti este acuzat de mita si fals in inscrisuri dupa ce ar fi incercat sa le dea jucatorilor de la Universitatea Cluj 1,7 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera se afla, de pe 20 mai, in inchisoare dupa ce a fost condamnat la trei ani in dosarul Schimbul de terenuri.

Dosarul Valiza. Gigi Becali asteapta marti decizia finala

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa se pronunte marti in dosarul 'Valiza', in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte. Directia Nationala Anticoruptie a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Mesajul lui Gigi Becali inaintea sentintei in Dosarul Valiza

Gigi Becali a transmis un mesaj prin intermediul avocatilor sai cu putin timp inaintea pronuntarii sentintei in Dosarul Valiza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )