Libnet.ro
UNICEF

18:00

Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava

Omul de afaceri Gigi Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava, anunta sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava, cazul sau aflandu-se in discutie, in fata unei comisii a Ministerului de Justitie, transmite Realitatea. net.

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba. Spune ca se simte persecutat

Gigi Becali va fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba, spun surse din penitenciar. Acolo se fac pregatiri deja. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte peresecutat la Jilava, si de colegii d.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali (VIDEO)

Ancheta la Penitenciarul Jilava dupa ce imagini din puscarie cu patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, au fost facute publice. Omul de afaceri a fost filmat pe ascuns in timp ce se afla in curtea.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali

O ancheta este in desfasurare la Penitenciarul Jilava dupa ce au aparut imagini cu Gigi Becali in penitenciar, relateaza B1 TV. Autoritatea Nationala a Penitenciarelor ANP) a declarat pentru B1 TV ca anul.

UPDATE: Gigi Becali ar putea fi transferat de la Jilava. Ce spune avocatul sau.

UPDATE: Avocatul lui Gigi Becali a declarat, vineri, ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la Penitenciarul Poarta Alba, pe motiv ca relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt destul de deteriorate, dovada fiind sanctiunea primita, pe care a contestat-o, transmite Mediafax. Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat, vineri, pe Gigi Becali, la iesirea din Penitenciarul Jilava acesta spunand ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la inchisoarea Poarta Alba. Bogdan Vlad a .

Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut un control la Penitenctiarul Jilava dupa ce, vineri, au aparut noi imagini cu Gigi Becali in interiorul inchisorii, relateaza B1 TV. O echipa de inspectori a mers la.

Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut un control la Penitenctiarul Jilava dupa ce, vineri, au aparut noi imagini cu Gigi Becali in interiorul inchisorii, relateaza B1 TV. O echipa de inspectori a mers la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )