Libnet.ro
UNICEF

22:15

Becali sustine ca negociaza cu Antonescu fuziunea PNG - PNL. Ce a cerut europarlamentarul

Antena3 Antena3,
Becali sustine ca negociaza cu Antonescu fuziunea PNG - PNL. Ce a cerut europarlamentarul

Europarlamentarul George Becali s-a intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, a declarat, miercuri, seful noii generatii. in plus, Becali i-ar fi cer. continuă pe Antena3

Becali: M-am intalnit cu Antonescu pentru a discuta FUZIUNEA PNG cu PNL. ...

Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar, potrivit Mediafax. Europarlamentarul George Becali a sustinut, intr-o interventie la RTV, ca in urma cu trei-patru zile a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL. El a .

Gigi Becali: M-am intalnit cu Crin Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL

George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, transmite Mediafax. intr-o interventie la RTV, Becali.

Becali: M-am intalnit cu Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL. Astept raspunsul in 3-4 zile

Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar.

Antonescu, despre propunerile PNL la Parlamentare: Saftoiu, clar NU, a plecat din partid; ...

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa o sedinta a partidului pe tema propunerilor candidatilor pentru alegerile parlamentare din luna decembire, ca pe lista partidului se afla mai multe nume. Antonescu a subliniat ca Adriana Saftoiu clar nu va fi pe lista, deoarece a plecat din partid. Totodata, liderul PNL a explicat ca el a propus doua excluderi din partidul pe care il conduce, una fiind cea a lui Teodor Melescanu, actualul sef al Serviciului .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )