Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata.

România Liberă România Liberă,
Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata.

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, a anuntat marti presa belgiana, citata de Mediafax. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles, inconjurat de mai multi prieteni, la sfarsitul unei lungi proceduri in vederea obtinerii acordului lumii medicale intr-o tara, Belgia, unde eutanasia este legala din 2002. A murit . continuă pe România Liberă

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, a anuntat marti presa belgiana, citata de AFP.

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, din cauza durerilor insuportabile rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles,.

Chicago: Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa coliziunea a doua trenuri

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din Chicago, informeaza Reuters. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata.

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor .

Dambovita: Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a lovit o autoutilitara

Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, marti, pe DN 702B, in judetul Dambovita. in urma impactului, sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2532 seconds )