Libnet.ro
UNICEF

20:00

BERD acorda 20 milioane euro unui producator de cereale care va investi si in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD acorda 20 milioane euro unui producator de cereale care va investi si in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 20 de milioane de euro grupului francez Soufflet, care va investi in Romania, Polonia si Ucraina, pentru extinderea productiei de cereale si a retelei de depozite pentru cereale, se arata intr-un comunicat al institutei. continuă pe Ziarul Bursa

BERD finanteaza cu 20 milioane de euro un producator francez de cereale care va investi in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 20 de milioane de euro grupului francez Soufflet, care va investi in Romania, Polonia si Ucraina, pentru extinderea productiei de cereale si a retelei de depozite pentru cereale, se arata intr-un comunicat al institutei.

Elena Udrea respinge informatiile din investigatia HotNews.ro - RISE Project privind contractul de 20 de milioane euro obtinut de firmele lui Sebastian Ghita pe vremea cand ea era ministru

Presedintele PMP Elena Udrea a respins vineri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, informatiile din investigatia HotNews. ro - RISE Project 'Cum au castigat firmele lui Sebastian Ghita 20 de milioane de euro de la o institutie de stat condusa de un fost angajat Asesoft. Ce legatura are contractul cu Elena Udrea', afirmand ca sunt acuzatii nefondate pe altceva decat pe conspiratii proprii. Udrea preia pe pagina sa investigatia, respingand totodata faptul ca aceasta nu este preluata in alta parte din cauza blocajului mediatic prin care si eu as fi favorizata.

Cum au castigat firmele lui Sebastian Ghita 20 de milioane de euro de la o institutie de stat condusa de un fost angajat Asesoft. Ce legatura are contractul cu Elena Udrea

Firmele lui Sebastian Ghita au castigat de la Agentia pentru Protectia Mediului un contract IT de 20 de milioane de euro prin procedura de licitatie restransa accelerata, declansata in 2009, exact atunci cand Elena Udrea era ministru interimar la Mediu. Beneficiarul celor 20 de milioane de euro este un consortiu format din companiile Asesoft International, TeamNet International si Star Storage. Primele doua erau controlate in anul 2009 direct de Sebastian Ghita, actual deputat PSD de Prahova.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 3,57 milioane euro pentru fostii angajati de la Mechel

Parlamentul European a aprobat, miercuri, ajutorul de 3,57 milioane de euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel. Banii vor fi utilizati, printre altele, pentru plata reconversiei profesionale, finantarea unor noi afaceri si consultanta pentru gasirea unui nou job.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 3,57 milioane euro pentru muncitorii disponibilizati de Mechel

Parlamentul European PE) a aprobat astazi acordarea unui ajutor de 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel din Campia Turzii, arata un comunicat al institutiei.

Romania are 200 milioane euro datorie catre spitalele europene: Institutiile refuza tratarea romanilor

Romania are 200 de milioane de euro datorie catre spitalele europene, iar bolnavii romani nu vor mai fi tratati. Avertismentul vine de la Federatia asociatiilor de romani din Europa, care cere Guvernului Romaniei.

Magazinul AVstore estimeaza vanzari de 2,5 milioane euro in 2014, pe o piata in care cei cu bani cumpara si sisteme audio de 100.000 de euro

AVstore, magazin care comercializeaza echipamente audio premium, estimeaza afaceri de 2,5 milioane euro anul acesta, in crestere cu 25% fata de anul trecut. Piata echipamentelor audio premium este in crestere, mai ales la partea de casti audio, insa cele mai scumpe sisteme audio ajung la 100. 000 de euro, precum cel vandut recent de companie proprietarilor unei vile din Corbeanca. Acest sistem este destinat a fi folosit intr-o singura camera, inaa una de 60 mp.

IPSO inaugureaza sediul din Timis, in urma unei investitii de 2 milioane euro

Astazi, 3 septembrie 2014, are loc inaugurarea sediului IPSO Agricultura, aflat pe DN 69, Km 10+292, in apropierea localitatii Sanandrei, judetul Timis. Ridicandu-se la valoarea de 2 milioane euro, sediul IPSO Agricultura reprezinta una dintre cele mai moderne investitii din domeniul agriculturii.

CNAS: Datoriile romanilor la tratamente in strainatate, 212 milioane euro

Datoria Romaniei pentru tratamentele romanilor in tari europene, in perioada 2007 - 31 august 2014, este de circa 212 milioane euro, caz in care a fost stabilit un calendar pentru plata celor mai mari.

UTI Grup va moderniza patinoarul Mihai Flamaropol printr-un proiect de 22 milioane euro

UTI Grup, in asociere cu Astaldi Spa Italia, vor realiza proiectul de constructie si modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol din Capitala, care va deveni unul dintre cele mai moderne patinoare inscrise in circuitele sportive din Uniunea Europeana, potrivit unui comunicat UTI remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )