Libnet.ro
UNICEF

01:05

BERD a lansat o emisiune de obligatiuniin valoare de 100 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD a lansat o emisiune de obligatiuniin valoare de 100 milioane lei

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a lansat joi o emisiune de obligatiuni in lei pe cinci ani, in valoare de 100 milioane lei, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Desi au aproape 60 de milioane de lei neconsumate in buget, autoritatile locale din Galati facut un imprumut de 100 de milioane de lei la BERD

Liberalii galateni acuza conducerea Primariei Galati ca nu a fost in stare in niciun an sa consume bugetul destinat investitiilor. in 2013 au ramas nefolosite 28 de milioane de lei iar in 2012 - 33,4 milioane de lei.

MFP a imprumutat 300 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 300 milioane lei de la bancile comerciale, la un randament de 2,93%, printr-o emisiune de obligatiuni pe 7 ani, cu scadenta reziduala la 65 luni, bancile subscriind oferte de aproape 2 miliarde lei.

Nuclearelectrica a incheiat cu Electrica Furnizare patru contracte, in valoare totala de 29 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica a incheiat cu Electrica Furnizare patru contracte de vanzare de energie electrica, in valoare totala de 29 milioane lei, conform unui raport remis, luni, Bursei de Valori Bucuresti.

MedLife tinteste afaceri de 100 milioane de euro in 2015 si o cota de piata de 20%

Operatorul medical privat MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro, arata un comunicat al companiei, ce releva ca, pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 8% pana la 730 milioane lei in primele noua luni din acest an

Allianz-Tiriac Asigurari a anuntat miercuri ca a incheiat primele noua luni din acest an cu venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 729,7 milioane de lei, inregistrand o crestere de aproape 8 procente comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 677,5 milioane lei). Profitul operational consolidat s-a ridicat la 35,4 milioane lei, un plus de 13,6 milioane lei fata de nivelul inregistrat in perioada similara a anului anterior 21,8 milioane lei). Asiguratorul a mai anuntat ca pentru intreg portofoliul de asigurari generale, valoarea despagubirilor platite pe parcursul primelor noua luni din 2014 a fost de 295 milioane lei.

Allianz-Tiriac Asigurari, venituri din asigurari generale si de viata de aproape 730 milioane lei

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat primele noua luni ale anului 2014 cu venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 729,7 milioane de lei, inregistrand o crestere de aproape 8 procente comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 677,5 milioane lei).

Lichiditate de aproximativ 12,6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,6 milioane lei 2,8 milioane euro).

Bancnote false de 100 de lei, descoperite de DICOT in Capitala

Aproape 750 de bancnote false de 100 de lei au fost gasite de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DICOT) in urma unor perchezitii care au avut loc in mai multe judete. Membrii gruparii de.

Investitie de 1,8 milioane lei pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati

Asociatia Eduteco si Confederatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati din Grecia anunta lansarea unui proiect transnational finantat cu 1,8 milioane de lei din fonduri europene pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )