Libnet.ro
UNICEF

01:05

BERD pregateste un imprumut de 65 mil. euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BERD pregateste un imprumut de 65 mil. euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 milioane euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 milioane euro in mai multe tari. continuă pe Wall-Street Ro

BERD pregateste un imprumut de 65 de milioane de euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 de milioane de euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 de milioane euro in mai multe tari est-europene, printre care si Romania.

Primaria Capitalei ofera peste 18 milioane de euro pentru sistemul de canalizare si evacuare din trei lacuri

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) ofera peste 18 milioane de euro pentru lucrari la sistemul de canalizare si de evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul colector principal de sub albia Dambovitei, potrivit surselor de presa.

5% din SIF Moldova s-a vandut pentru 7,1 mil. euro

Un pachet de actiuni reprezentand 4,91% din actiunile SIF Moldova SIF2) a fost transferat printr-un deal de 31,7 milioane lei 7,1 milioane euro), volumul de titluri transferate fiind apropiat de cel transferat in luna martie de Banca Transilvania.

Real Madrid a cheltuit 181 de milioane de euro pentru transferuri

Aproapiata venire a lui Gareth Bale la Real Madrid ar urca cifra sumelor cheluite in aceasta vara in transferuri la valoarea de 181 de milioane de euro.

Primaria Bucuresti ofera peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului si Carol

Peste 18 milioane de euro ofera Primaria Bucuresti pentru lucrari la sistemul de canalizare si evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol, precum si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )