Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Bucuresti ofera peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului si Carol

B1 B1,
Primaria Bucuresti ofera peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului si Carol

Peste 18 milioane de euro ofera Primaria Bucuresti pentru lucrari la sistemul de canalizare si evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol, precum si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul. continuă pe B1

Primaria Capitalei ofera peste 18 milioane de euro pentru sistemul de canalizare si evacuare din trei lacuri

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) ofera peste 18 milioane de euro pentru lucrari la sistemul de canalizare si de evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul colector principal de sub albia Dambovitei, potrivit surselor de presa.

Licitatia CNADNR de peste 7 milioane euro pentru servicii juridice la exproprieri, blocata in instanta

Licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru servicii juridice la exproprierea de imobile in cadrul lucrarilor de infrastructura rutiera, contract in valoare estimata de 7,4 milioane euro, a fost anulata de Curtea de Apel Bucuresti, pentru nereguli de procedura, informeaza Mediafax.

Primaria Capitalei ofera circa 18 milioane de euro pentrusistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului si Carol

Primaria Municipiului Bucuresti ofera peste 18 milioane de euro pentru lucrarile de la sistemul de canalizare si de evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul colector principal de sub albia Dambovitei.

Consiliul general al municipiului Bucuresti a aprobat traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei. Lucrarea costa 18 milioane de euro si ar putea incepe la toamna. Oprescu a renuntat la Pasajul rutier de sub Piata Charles de Gaulle

Consiliul General a aprobat miercuri Planul Urbanistic Zonal cate stabileste traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei LIbere. Potrivit documentului, pasajul se va realiza pe un singur sens - dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff. Mai exact, va intra in subteran de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, dupa Fantana Miorita, va trece pe sub Piata Presei Libere unde se va bifurca si va iesi pe Soseaua Kiseleff, in zona strandului Tineretului, si pe bd. Marasti, imediat dupa cele doua turnuri gemene de la Piata Presei. Desi initial proiectul prevedea si construirea unei cladiri de birouri, a unui pasaj subteran pietonal si a unor parcaje pe spatiul verde din zona unde intoarce tramvaiul 41, consilierii au scos printr-un amendament aceste prevederi. Realizarea lucrarii costa circa 18 milioane de euro, bani de la bugetul local. Licitatia pentru desemnarea constructorului a fost deja facuta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declarand ca lucrarile vor incepe in aceasta toamna.

Consiliul general Bucuresti a aprobat traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei. Oprescu a renuntat la Pasajul rutier de sub Piata Charles de Gaulle

Consiliul General a aprobat miercuri Planul Urbanistic Zonal cate stabileste traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei Libere. Pasajul se va realiza pe un singur sens - dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff. Desi initial proiectul prevedea si construirea unei cladiri de birouri, a unui pasaj subteran pietonal si a unor parcaje pe spatiul verde din zona unde intoarce tramvaiul 41, consilierii au scos printr-un amendament aceste prevederi. Pasajul costa circa 18 milioane de euro, iar lucrarile vor incepe in aceasta toamna.

Licitatia CNADNR de peste 7 mil. euro pe servicii juridice la exproprieri, blocata in instanta

Licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru servicii juridice la exproprierea de imobile in cadrul lucrarilor de infrastructura rutiera, contract in valoare estimata de 7,4 milioane euro, a fost anulata de.

Business Report: Cine isi mai poate lua o locuinta prin Prima Casa in lei; Oferta Nuclearelectrica: Investitori mai egali decat altii; CFR Calatori a incheiat contracte de peste 70 de milioane de euro, fara licitatie; La usile Cuprom bate vant de falimen

Scumpirile de toamna lovesc in clasa mijlocie. Ce spun economistii despre aceste masuri. Prima luna de toamna a devenit motiv de ingrijorare pentru. IMM-urile vor face obiectul inspectiei fiscale o singura data la trei ani. Intreprinderile mici si mijlocii vor putea face obiectul inspectiei fiscale.

NEPI vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro, pentru primele sase luni din acest an.

Noi extrageri LOTO 6/49. Potul cel mare este de 1,8 milioane de euro

Joi, 29 august, au loc noi extrageri la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile loto de duminica, 25 august, Loteria Romana a acordat 17. 619 castiguri in valoare totala de peste 1,3 milioane lei.

AS Monaco a platit 20 de milioane de euro pentru a rezilia contractul unui fotbalist

Internationalul francez Geoffrey Kondogbia a plecat de la FC Sevilla dupa ce si-a platit clauza de reziliere de 20 de milioane de euro si cel mai probabil va merge la AS Monaco, informeaza AFP. Potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )