Libnet.ro
UNICEF

05:00

Licitatia CNADNR de peste 7 milioane euro pentru servicii juridice la exproprieri, blocata in instanta

Hotnews Hotnews,
 Licitatia CNADNR de peste 7 milioane euro pentru servicii juridice la exproprieri, blocata in instanta

Licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru servicii juridice la exproprierea de imobile in cadrul lucrarilor de infrastructura rutiera, contract in valoare estimata de 7,4 milioane euro, a fost anulata de Curtea de Apel Bucuresti, pentru nereguli de procedura, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Licitatia CNADNR de peste 7 mil. euro pe servicii juridice la exproprieri, blocata in instanta

Licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru servicii juridice la exproprierea de imobile in cadrul lucrarilor de infrastructura rutiera, contract in valoare estimata de 7,4 milioane euro, a fost anulata de.

Business Report: Cine isi mai poate lua o locuinta prin Prima Casa in lei; Oferta Nuclearelectrica: Investitori mai egali decat altii; CFR Calatori a incheiat contracte de peste 70 de milioane de euro, fara licitatie; La usile Cuprom bate vant de falimen

Scumpirile de toamna lovesc in clasa mijlocie. Ce spun economistii despre aceste masuri. Prima luna de toamna a devenit motiv de ingrijorare pentru. IMM-urile vor face obiectul inspectiei fiscale o singura data la trei ani. Intreprinderile mici si mijlocii vor putea face obiectul inspectiei fiscale.

NEPI vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro, pentru primele sase luni din acest an.

AS Monaco a platit 20 de milioane de euro pentru a rezilia contractul unui fotbalist

Internationalul francez Geoffrey Kondogbia a plecat de la FC Sevilla dupa ce si-a platit clauza de reziliere de 20 de milioane de euro si cel mai probabil va merge la AS Monaco, informeaza AFP. Potrivit.

Actionarii NEPI vor putea primi dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) anunta ca pentru primele sase luni ale acestui an va distribui actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro.

Tottenham a acceptat oferta de 100 milioane euro a Realului pentru mijlocasul Gareth Bale

Daniel Levy, presedintele clubului Tottenham Hotspur, si-a dat acordul ca mijlocasul Gareth Bale sa fie transferat la Real Madrid pentru suma de 100 milioane euro, a anuntat luni dimineata Daily Mail. Levy s-a.

Militari Shopping Center, venit net de 3,4 milioane euro din chirii in prima jumatate a anului

Atrium European Real Estate a avut, in prima jumatate a anului, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea centrului comercial Militari Shopping Center, in urcare usoara fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, venitul net din chirii obtinut de Atrium in Romania a urcat cu 5,3% in perioada analizata, de la 3,2 milioane euro la 3,4 milioane euro, se arata intr-un raport al companiei, citat de Mediafax.

Grozav se pregateste sa plece la Terek Groznii, in urma unui transfer de 2,5 milioane euro

Grozav se pregateste sa plece in Rusia dupa ce Petrolul a ajuns la un acord cu cei de la Terek Groznii, informeaza ProSport. Fotbalistul de 22 ani va fi transferat in schimbul sumei de 2,5 milioane euro.

Guvernul cumpara avion de 10 mil. euro pentru presedinte, premier si demnitari

Guvernul si-a propus sa achizitioneze, cu circa 10 milioane euro, o aeronava de 12 locuri pentru a fi folosita in deplasarile oficiale de catre presedintele Romaniei, prim-ministru, presedintii celor doua.

Romania are datorii de aproape 170 de milioane de euro la statele europene pentru servicii medicale

Romania are datorii de peste 168 de milioane de euro catre statele europene, dat fiind faptul ca o parte din romani a beneficiat de servicii medicale in statele Uniunii Europene, dar si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Lichtenstein. Suma a fost acumulata pana la sfarsitul anului 2012.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )