Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania are datorii de aproape 170 de milioane de euro la statele europene pentru servicii medicale

Adevărul Adevărul,
Romania are datorii de aproape 170 de milioane de euro la statele europene pentru servicii medicale

Romania are datorii de peste 168 de milioane de euro catre statele europene, dat fiind faptul ca o parte din romani a beneficiat de servicii medicale in statele Uniunii Europene, dar si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Lichtenstein. Suma a fost acumulata pana la sfarsitul anului 2012. continuă pe Adevărul

Profit estimat de aproape 3 milioane de euro pentru Cupru Min Abrud in 2013

Guvernul a aprobat in ultima sedinta bugetul de venituri si cheltuieli, respectiv numarul de personal prevazut pe anul 2013 pentru SC Cupru Min SA Abrud, aflata sub autoritatea Ministerului Economiei. Executivul a aprobat angajarea a 11 persoane in activitatea de productie si un buget estimat pe 2013 de 134. 000 lei venituri, respectiv 126. 000 lei cheltuieli.

Firma care administreaza averea lui Michael Jackson are datorii de 700 MIL. dolari

Firma care administreaza averea defunctului Michael Jackson are datorii la fiscul american in valoare de 702 milioane de dolari, a anuntat agentia de administrare fiscala din SUA, care acuza societatea ca a subevaluat, cu mai multe sute de milioane de.

Militari Shopping Center, venit net de 3,4 milioane euro din chirii in prima jumatate a anului

Atrium European Real Estate a avut, in prima jumatate a anului, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea centrului comercial Militari Shopping Center, in urcare usoara fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, venitul net din chirii obtinut de Atrium in Romania a urcat cu 5,3% in perioada analizata, de la 3,2 milioane euro la 3,4 milioane euro, se arata intr-un raport al companiei, citat de Mediafax.

Grozav se pregateste sa plece la Terek Groznii, in urma unui transfer de 2,5 milioane euro

Grozav se pregateste sa plece in Rusia dupa ce Petrolul a ajuns la un acord cu cei de la Terek Groznii, informeaza ProSport. Fotbalistul de 22 ani va fi transferat in schimbul sumei de 2,5 milioane euro.

Actionarii NEPI vor putea primi dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) anunta ca pentru primele sase luni ale acestui an va distribui actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro.

Tottenham a acceptat oferta de 100 milioane euro a Realului pentru mijlocasul Gareth Bale

Daniel Levy, presedintele clubului Tottenham Hotspur, si-a dat acordul ca mijlocasul Gareth Bale sa fie transferat la Real Madrid pentru suma de 100 milioane euro, a anuntat luni dimineata Daily Mail. Levy s-a.

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,65 milioane euro la categoria I/ Numerele extrase

Duminica, 25 august, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 7,3 milioane lei peste 1,65 milioane euro), informeaza Mediafax.

AFI Europe mai are de platit 220 milioane de euro din creditul pentru AFI Cotroceni

AFI Europe negociaza cu mai multe banci refinantarea creditului de 234 milioane de euro obtinut in 2007 de la Hypo Real Estate Bank pentru construirea centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, imprumut scadent in luna mai 2014 si din care mai are de platit 220 de milioane de euro.

Ministerul Educatiei a pierdut proiecte de 100 milioane euro. Oficialii dau vina pe oamenii plecati in concediu

Proiecte de 100 de milioane de euro in invatamant au fost pierdute din cauza unei lipse de comunicare a Ministerului Educatiei. Prelungirea termenului pana la care puteau fi selectati parteneri privati pentru.

Constructia nodului rutier de acces pe autostrada A3 va costa aproximativ 5 milioane euro

Nodul rutier de acces pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti care va fi construit in comuna prahoveana Gherghita va costa aproximativ 5 milioane de euro si va fi realizat din bugetul judetului Prahova, conform unei hotarari aprobate de Consiliul Judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )