Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actionarii NEPI vor putea primi dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii NEPI vor putea primi dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) anunta ca pentru primele sase luni ale acestui an va distribui actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,52 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI vrea sa distribuie dividende sau actiuni noi de 23,6 mil. euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro, pentru primele sase luni din acest an.

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar fara noi conditii de salvare

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar din partea Uniunii Europene si a Fondului Monetar International fara noi conditii de salvare sau alte reduceri atasate, a anuntat ministrul grec de finante Yannis Stournaras, transmite Xinhua.

Actionarii NEPI pot opta intre dividendul in numerar si restituirea de capital, printr-o noua emisiune

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) anunta astazi ca a aprobat o distributie semestriala de 12,93 euro centi/actiune pentru primele sase luni ale anului si ca actionarii vor avea, totodata, posibilitatea de a opta intre dividendul in numerar si restituirea de capital.

Diplomatii ar putea primi pensii intregi din toamna.

Pensiile taiate prin lege in cazul celor 200-250 diplomati vor fi recalculate incepand cu toamna acestui an, dupa modelul aplicat pentru pensiile militarilor, a anuntat premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Am sprijinit initiativa ministrului, sunt convins ca si Parlamentul o va face, de a indrepta un lucru nedrept care s-a intamplat cu pensiile ambasadorilor. Asa cum am reusit sa facem in cazul militarilor vom reusi si in cazul ambasadorilor, a spus Ponta la reuniunea anuala a .

O treime din populatia planetei ar putea primi energie electrica de la un satelit

Agentia spatiala americana NASA lucreaza la dezvoltarea unui satelit special ce ar putea oferi energie electrica unei treimi din populatia totala a Pamantului, potrivit Daily Mail.

Spitalele publice vor putea functiona ca regii autonome, fundatii sau asociatii

Spitalele vor fi scoase din schema bugetara si se vor reorganiza ca institutii de sanatate autonome cu forme juridice consacrate. La prima dezbatere pe marginea reformei in sanatate, care a avut loc la Alexandria, ministrul Eugen Nicolaescu a explicat cum spitalele vor deveni mai performante functionand ca regii autonome, societatii comerciale sau fundatii.

Ordonanta: Agricultorii vor putea plati impozitele la primarie, daca nu exista un ANAF in localitate

Agricultorii vor plati impozitele la primaria de care apartin, in cadrul unui departament de specialitate, daca in localitate nu exista o unitate a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), astfel incat contribuabilii sa nu se deplaseze pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )