Libnet.ro
UNICEF

05:00

O treime din populatia planetei ar putea primi energie electrica de la un satelit

Adevărul Adevărul,
O treime din populatia planetei ar putea primi energie electrica de la un satelit

Agentia spatiala americana NASA lucreaza la dezvoltarea unui satelit special ce ar putea oferi energie electrica unei treimi din populatia totala a Pamantului, potrivit Daily Mail. continuă pe Adevărul

Familiile cu venituri mici vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica

Familiile cu venituri cuprinse in intervalul 155-615 lei/persoana vor primi ajutoare pentru incalzirea cu energie electrica, ce vor varia intre 48 de lei si 240 de lei, potrivit unei ordonante adoptate in sedinta de astazi a Guvernului.

Guvernul introduce ajutoare financiare pentru cei care se incalzesc cu energie electrica si creste cuantumul ajutoarelor pentru gaze

Persoanele si familiile cu venituri reduse vor primi ajutoare cuprinse intre 48 lei si 240 lei pentru incalzirea cu energie electrica, in vreme ce cuantumul ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a acoperi cresterea cu 6 % a pretului la gazele naturale, potrivit unei ordonante de urgenta adoptate astazi de Guvern.

Furtuna puternica in judetul Vaslui: Aproape 100 de localitati, fara energie electrica

94 de localitati din judetul Vaslui au ramas fara energie electrica, luni seara, in unei furtuni puternice care a afectat retelele de alimentare. Trei linii electrice aeriene sunt nealimentate cu energie.

Protectie sociala: Guvernul introduce ajutoarele pentru incalzirea cu energie electrica

Guvernul a introdus ajutoarele pentru incalzirea cu energie electrica, care vor varia intre 240 lei pentru familiile/persoanele cu venituri pana la 155 lei/persoana si 48 lei pentru venituri de pana la 615 lei/persoana, arata un comunicat al Executivului. Guvernul a anuntat si ajustarea ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale, care sa asigure acoperirea cresterii de 6 % a pretului la gazele naturale. Primarii vor fi obligati sa verifice daca solicitantii de ajutoare sociale au dreptul sa le primeasca.

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar fara noi conditii de salvare

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar din partea Uniunii Europene si a Fondului Monetar International fara noi conditii de salvare sau alte reduceri atasate, a anuntat ministrul grec de finante Yannis Stournaras, transmite Xinhua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )