Libnet.ro
UNICEF

05:00

Diplomatii ar putea primi pensii intregi din toamna.

România Liberă România Liberă,
Diplomatii ar putea primi pensii intregi din toamna.

Pensiile taiate prin lege in cazul celor 200-250 diplomati vor fi recalculate incepand cu toamna acestui an, dupa modelul aplicat pentru pensiile militarilor, a anuntat premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Am sprijinit initiativa ministrului, sunt convins ca si Parlamentul o va face, de a indrepta un lucru nedrept care s-a intamplat cu pensiile ambasadorilor. Asa cum am reusit sa facem in cazul militarilor vom reusi si in cazul ambasadorilor, a spus Ponta la reuniunea anuala a . continuă pe România Liberă

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar fara noi conditii de salvare

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar din partea Uniunii Europene si a Fondului Monetar International fara noi conditii de salvare sau alte reduceri atasate, a anuntat ministrul grec de finante Yannis Stournaras, transmite Xinhua.

O treime din populatia planetei ar putea primi energie electrica de la un satelit

Agentia spatiala americana NASA lucreaza la dezvoltarea unui satelit special ce ar putea oferi energie electrica unei treimi din populatia totala a Pamantului, potrivit Daily Mail.

Adrian Nastase, Florin Costiniu si Catalin Voicu ar putea fi exclusi marti din Baroul ...

Avocatii Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu ar putea fi exclusi, marti, din Baroul Bucuresti, pentru ca au primit condamnari definitive pentru coruptie, relateaza Mediafax. Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat ca, in sedinta de marti a Consiliului, va fi cvorumul necesar pentru fi discutata excluderea din profesie a avocatilor Adrian Nastase, Catalin Voicu si Florin Costiniu, ca urmare a condamnarilor definitive pentru coruptie. Avocatul Ion Ilie .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )