Libnet.ro
UNICEF

01:05

BERD pregateste un imprumut de 65 de milioane de euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Adevărul Adevărul,
BERD pregateste un imprumut de 65 de milioane de euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 de milioane de euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 de milioane euro in mai multe tari est-europene, printre care si Romania. continuă pe Adevărul

BERD pregateste un imprumut de 65 mil. euro pentru Draexlmaier, destinat si investitiilor in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 milioane euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 milioane euro in mai multe tari.

Primaria Bucuresti ofera peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului si Carol

Peste 18 milioane de euro ofera Primaria Bucuresti pentru lucrari la sistemul de canalizare si evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol, precum si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul.

Primaria Capitalei ofera peste 18 milioane de euro pentru sistemul de canalizare si evacuare din trei lacuri

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) ofera peste 18 milioane de euro pentru lucrari la sistemul de canalizare si de evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul colector principal de sub albia Dambovitei, potrivit surselor de presa.

Gigantul Draexlmaier imprumuta 65 milioane de euro de la BERD. Banii vor fi folositi si pentru investitii in Moldova

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 milioane euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 milioane euro in mai multe tari est-europene, potrivit zf. ro.

Transferul secolului a fost oficializat: Gareth Bale, la Real Madrid, pentru 100 milioane euro.

Galez Gareth Bale a fost prezentat oficial pe Santiago Bernabeu, in fata a 50. 000 spectatori. Pentru a-l aduce de la Tottenham galacticii au platit circa 100 milioane euro, potrivit presei spaniole citata de Mediafax. Vreau sa castig a zecea Liga a Campionilor pentru Real Madrid. Pentru mine este un vis sa pot juca la Real Madrid, a spus Bale, care va purta tricoul cu numarul 11 la formatia spaniola. Am transferat un jucator exceptional, cu mari calitati tehnice. Tratativele au fost lungi, .

Real Madrid a cheltuit 181 de milioane de euro pentru transferuri

Aproapiata venire a lui Gareth Bale la Real Madrid ar urca cifra sumelor cheluite in aceasta vara in transferuri la valoarea de 181 de milioane de euro.

Rezervele valutare ale BNR au scazut la 32.173 milioane euro

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) au scazut, la 31 august, la 32. 173 milioane de euro, fata de 33. 353 milioane euro in aceasi perioada a lunii precedente, arata un comunicat de presa emis de BNR.

Garanti Romania si-a dublat profitul la 19,8 milioane euro

Grupul financiar Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 19,8 milioane de euro pentru prima jumatate a anului, peste dublul valorii din perioada similara a anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Aproape 5% din actiunile SIF Moldova au fost transferate printr-un deal de 7,1 milioane euro

Un pachet de actiuni reprezentand 4,91% din actiunile SIF Moldova SIF2) a fost transferat printr-un deal de 31,7 milioane lei 7,1 milioane euro), volumul de titluri transferate fiind apropiat de cel transferat in luna martie de Banca Transilvania catre casa ceha de brokeraj Wood and Company.

Eurobank a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul semestru

Grupul bancar Eurobank, proproetarul Bancpost, a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul trimestru al acestui an, informeaza Ziarul Financiar. Activele totale ale Eurobank in Romania au scazut la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )