Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurobank a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul semestru

B1 B1,
Eurobank a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul semestru

Grupul bancar Eurobank, proproetarul Bancpost, a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul trimestru al acestui an, informeaza Ziarul Financiar. Activele totale ale Eurobank in Romania au scazut la. continuă pe B1

Transilvania Constructii a transferat actiuni printr-un deal de 13,82 milioane lei

Titlurile firmei Transilvania Constructii COTR) a transferat astazi actiuni printr-un deal in valoare de 13,82 milioane lei, conform unei notificari remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transilvania Constructii a realizat astazi un deal cu actiuni de 13,82 milioane lei

Un deal in valoare de 13,82 milioane lei cu actiuni ale firmei Transilvania Constructii COTR) a fost realizat astazi, conform unei notificari remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Licitatia CNADNR de peste 7 milioane euro pentru servicii juridice la exproprieri, blocata in instanta

Licitatia initiata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru servicii juridice la exproprierea de imobile in cadrul lucrarilor de infrastructura rutiera, contract in valoare estimata de 7,4 milioane euro, a fost anulata de Curtea de Apel Bucuresti, pentru nereguli de procedura, informeaza Mediafax.

NEPI vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) vrea sa distribuie actionarilor dividende sau actiuni noi in valoare de 23,6 milioane euro, pentru primele sase luni din acest an.

Eurobank a inregistrat la 6 luni pierderi de 13,7 mil. euro in Romania

Grupul bancar elen Eurobank, proprietarul Bancpost, a inregistrat in primul semestru pierderi de 13,7 milioane de euro, dupa un profit net de 4,3 milioane de euro in primul trimestru, potrivit datelor publicate de institutia financiara.

Pierderi de trei ori mai mari pentru Argus Constanta in primul semestru

Producatorul de ulei alimentar Argus Constanta a inregistrat, in primul semestru, pierderi de 13,29 milioane lei, de trei ori mai mari comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Primaria Bucuresti ofera peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului si Carol

Peste 18 milioane de euro ofera Primaria Bucuresti pentru lucrari la sistemul de canalizare si evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol, precum si pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul.

Deal cu actiuni de 13,82 milioane ale Transilvania Constructii

Update 16:00 SIF Banat-Crisana, cumparatorul actiunilor firmei Transilvania Constructii Cumparatorul actiunilor firmei Transilvania Constructii a fost SIF Banat-Crisana simbol SIF1), potrivit surselor din piata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )