Libnet.ro
UNICEF

16:00

BERD ar putea acorda un imprumut de 30 mil. euro pentru Raiffeisen Leasing

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BERD ar putea acorda un imprumut de 30 mil. euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de euro catre Raiffeisen Leasing, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii. continuă pe Wall-Street Ro

Uniunea Europeana doneaza 30 milioane de euro pentru lupta impotriva Ebola

Uniunea Europeana doneaza 30 milioane de euro pentru lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, a anuntat joi la New York Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene. Barroso a anuntat in cadrul unei.

BERD, imprumut de 200 mil. dolari pentru KOM Munai, subsidiara OMV Petrom in Kazahstan

BERD a aranjat un imprumut in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania KOM Munai, subsidiara a grupului OMV Petrom in Kazahstan, pentru finantarea introducerii de noi tehnologii care protejeaza mediul si imbunatatesc eficienta operatiunilor.

Pentru a se incadra in normele europene, Posta Romana are nevoie de 100 mil. euro

Posta Romana are nevoie de investitii de 100 milioane de euro pentru a putea furniza servicii similare unui operator din Europa.

Posta Romana are nevoie de 100 milioane euro pentru a furniza servicii similare unui operator european

Posta Romana are nevoie de investitii de 100 milioane de euro pentru a putea furniza servicii similare unui operator din Europa, bani care vor fi adusi de viitorul investitor strategic atras in urma procesului de privatizare, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, potrivit surselor din presa.

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare.

25 milioane de euro pentru dotarea laboratoarelor medicale

Ministerul Fondurilor Europene aloca 25 milioane de euro pentru dotarea laboratoarelor si centrelor de cercetare in domeniul medical din Romania.

O romanca, despagubita de CEDO cu 25.000 euro pentru neglijenta stomatologica

O romanca ar trebui sa fie despagubita cu 25. 000 de euro pentru o lucrare dentara facuta incorect, dupa ce nu i-a fost remis un raport privind posibila neglijenta medicala fara a se adresa instantei, iar apoi medicul a fost achitat, a hotarat Curtea.

O romanca, despagubita de CEDO cu 25.000 euro, pentru tratament stomatologic inadecvat

O romanca va fi despagubita cu 25. 000 de euro pentru o lucrare dentara facuta incorect, a hotarat Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Cazul a avut loc in anul 2001. Femeia s-a plans dentistului ca are.

TUI TravelCenter vrea sa vanda vacante de 6 mil. euro printr-o agentie online care nici nu a fost lansata

TUI TravelCenter, companie detinuta de Dragos Anastasiu si aflata pe piata de trei ani, vrea ca anul viitor sa obtina 6 milioane de euro din vacante vandute printr-o agentie online, care va fi lansata pe 30 octombrie. Investitia in noul site se ridica.

Asocierea Astaldi-Max Boegl va finaliza lotul 2 al autostrazii Nadlac-Arad, pentru 25 mil.euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, 25,1 milioane de euro) cu TVA, informeaza.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )