Libnet.ro
UNICEF

21:30

Berlusconi, mai aproape de achitare in procesul in care este judecat pentru prostitutie cu o minora

Antena3 Antena3,
Berlusconi, mai aproape de achitare in procesul in care este judecat pentru prostitutie cu o minora

Avocatii fostului premier italian Silvio Berlusconi au cerut luni achitarea sa in procesul in care este judecat pentru abuz de putere si prostitutie cu o minora. Fostul prim-ministru, in varsta de 76 de ani, nu . continuă pe Antena3

Justitia egipteana a invalidat Senatul care este dominat de islamisti: Poate functiona pana la alegerea membrilor noului Parlament

Justitia egipteana a invalidat, duminica, Senatul care este dominat de islamisti si care asuma puterea legislativa in lipsa Adunarii Poporului, informeaza AFP. in acelasi timp a fost invalidata si comisi.

Afla care este serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane.

Serialul Clanul Soprano, care prezinta viata de zi cu zi a unor mafioti din New Jersey, a fost desemnat show-ul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, informeaza Mediafax. Clanul Soprano a depasit comedia Seinfeld, clasata pe locul al doilea in aceasta lista intocmita de Sindicatul scenaristilor americani. Aceasta asociatie Writers Guild of America/ WGA), alcatuita din scenaristi care lucreaza in cinematografie, televiziune si industriile new media, a alcatuit o .

VACANTE: Grecia sau Turcia, care este destinatia de preferat vara aceasta.

Turcia, stat aflat in topul destinatiilor preferate de catre turistii romani, este mai multe zile teatru unor violente de strada. Agentiile de turism spun ca vacantele romanilor ar putea fi puse in pericol daca manifestatiile s-ar extinde si in alte orase. Deocamdata charterele care ii duc pe romani spre ofertele tentate all-inclusive ale litoralului turcesc trec deasupra oraselor Istanbul sau Ankara unde violentele de strada au atins cote alarmante. Nu s-au anulat chartere .

VACANTE: Grecia sau Turcia? Care este destinatia de preferat vara aceasta..

Turcia, stat aflat in topul destinatiilor preferate de catre turistii romani, este mai multe zile teatru unor violente de strada. Agentiile de turism spun ca vacantele romanilor ar putea fi puse in pericol daca manifestatiile s-ar extinde si in alte orase. Deocamdata charterele care ii duc pe romani spre ofertele tentate all-inclusive ale litoralului turcesc trec deasupra oraselor Istanbul sau Ankara unde violentele de strada au atins cote alarmante. Nu s-au anulat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )