Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bermas Suceava estimeaza afaceri de 26 milioane lei pentru anul in curs

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bermas Suceava estimeaza afaceri de 26 milioane lei pentru anul in curs

Bermas Suceava, unul dintre cei mai mari zece jucatori de pe piata berii, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 26 milioane de lei, in crestere cu 9% fata de anul precedent, conform informatiilor furnizate de companie. continuă pe Ziarul Bursa

O investitie de 10 milioane de lei a fost blocata de contestatiile unei firme din Botosani

Victor Construct SRL Botosani a blocat lucrarile de amenajare a zonei de agrement Tatarasi din municipiul Suceava, contestand licitatia organizata de Primarie. Batalia firmelor private pe banii imprumutati, in numele sucevenilor, de Primarie a ajuns la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si mai apoi, aproape sigur, in instanta.

Tranzactii de 103 milioane lei la BVB saptamana aceasta

Valoarea totala tranzactionata saptamana aceasta la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de 103,35 milioane lei. Valoarea tranzactiilor cu actiuni a cumulat 96,08 milioane lei, cu 3,57% mai mica fata de saptamana precedenta, se arata intr-o analiza Puls Capital, realizata de Intercapital Invest.

Nuclearelectrica a incheiat un contract in valoare de 4 milioane lei cu Compania Nationala a Uraniului

Nuclearelectrica SNN), companie detinuta in proportie de 82% de statul roman, a semnat un contract in valoare de 4 milioane lei cu Compania Nationala a Uraniului CNU) privind servicii de prelucrare a materialelor nucleare neconforme, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Eximtur estimeaza afaceri de peste 47 milioane euro

Compania Eximtur a inregistrat in primele sase luni ale anului 2016 o crestere a volumului de vanzari de 18%, fata de aceeasi perioada a anului 2015, respectiv 27,5 milioane de euro. Pentru intreg anul 2016, compania estimeaza o crestere a afacerilor.

Vodafone, Orange si Telekom, amendate cu 900.000 de lei pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire cu semnal a zeci de localitati rurale

Vodafone a fost amendata cu 720. 000 de lei, Orange cu 120. 000 de lei si Telekom cu 60. 000 de lei de catre arbitrul telecom ANCOM) pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire cu semnal a zeci de localitati rurale, obligatii asumate in urma licitatiei din 2012, a anuntat luni autoritatea. Vodafone si Orange au avut fiecare obligatia de a acoperi cate 225 de localitati rurale, Cosmote 169, iar RCSRDS 57 de localitati rurale pana la data de 5 aprilie 2016. Dintre acesti operatori doar RCSRDS si-a respectat obligatiile de acoperire. Vodafone si Orange acuza insa ca au intampinat 'intarzieri si blocaje in procesul de instalare a antenelor din cauza procesului anevoios de obtinere a autorizatiilor pentru constructia site-urilor'.

Vodafone, Orange si Telekom, amendate cu 900.000 de lei pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire prevazute in licente

Cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania au fost amendati pentru neindeplinirea ogligatiilor de acoperire prevazute in licentele de utilizare a spectrului de frecvente radio.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )