Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eximtur estimeaza afaceri de peste 47 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eximtur estimeaza afaceri de peste 47 milioane euro

Compania Eximtur a inregistrat in primele sase luni ale anului 2016 o crestere a volumului de vanzari de 18%, fata de aceeasi perioada a anului 2015, respectiv 27,5 milioane de euro. Pentru intreg anul 2016, compania estimeaza o crestere a afacerilor. continuă pe Wall-Street Ro

Bermas Suceava estimeaza afaceri de 26 milioane lei pentru anul in curs

Bermas Suceava, unul dintre cei mai mari zece jucatori de pe piata berii, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 26 milioane de lei, in crestere cu 9% fata de anul precedent, conform informatiilor furnizate de companie.

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru evaziune fiscala de peste trei milioane de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti l-au trimis, vineri, in judecata pe Florin-Catalin Ivan, avocat in Baroul Bucuresti, pentru evaziune fiscala de peste trei milioane de euro. Pentru recuperarea prejudiciului, procurorii au pus.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Report de peste 3,83 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Duminica, 24 iulie, au loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 3,83 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49 si de peste 2,54 milioane euro la categoria I a jocului Joker.

Planul de redresare a City Insurance presupune majorarea capitalului cu 30 milioane euro

Planul de redresare financiara a Societatii de Asigurare - Reasigurare City Insurance cuprinde majorarea capitalului social cu 30 milioane euro, printr-un imprumut subordonat al actionarilor, pana la 30 septembrie 2016, potrivit unui comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

China: peste 16 milioane de persoane evacuate si cel putin 24 de morti, in urma unor inundatii

Cel putin 24 de persoane au murit in China, in urma unor inundatii provocate de ploi puternice, iar peste 16 milioane de persoane au fost evacuate, a anuntat sambata presa oficiala, citata de Reuters.

Peste 16 milioane de persoane evacuate si cel putin 24 de morti in China, in urma unor inundatii

Cel putin 24 de persoane au murit in China, in urma unor inundatii provocate de ploi puternice, iar peste 16 milioane de persoane au fost evacuate, potrivit Reuters.

Peste 16 milioane de persoane evacuate si cel putin 87 de morti in China, in urma unor inundatii

Cel putin 87 de persoane au murit in China, in urma unor inundatii provocate de ploi puternice, iar peste 16 milioane de persoane au fost evacuate, potrivit Reuters.

Complex Comercial scos la licitatie la doar 3,7 milioane euro!

Se vinde COMPLEXUL COMERCIAL HALA CENTRALA, amplasat in zona ultracentrala a municipiului Iasi, in prezent transformat in mall. Licitatia va avea loc in data de 29 iulie 2016, ora 14:00, cu un pret de pornire al licitatiei de 3. 000,00 Euro fara T.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )