Libnet.ro
UNICEF

05:00

O investitie de 10 milioane de lei a fost blocata de contestatiile unei firme din Botosani

Adevărul Adevărul,
O investitie de 10 milioane de lei a fost blocata de contestatiile unei firme din Botosani

Victor Construct SRL Botosani a blocat lucrarile de amenajare a zonei de agrement Tatarasi din municipiul Suceava, contestand licitatia organizata de Primarie. Batalia firmelor private pe banii imprumutati, in numele sucevenilor, de Primarie a ajuns la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si mai apoi, aproape sigur, in instanta. continuă pe Adevărul

Romgaz a finalizat o investitie de 238 de milioane de lei, capacitatea de inmagazinare a Romaniei trece de 3,3 miliarde de metri cubi

Romgaz a pus in functiune o noua instalatie de comprimare a gazelor naturale, aferenta depozitului de la Sarmasel, in judetul Mures, investitia ridicandu-se la 238 de milioane de lei, potrivit companiei. in urma acesteia, capacitatea de inmagazinare a depozitului a crescut de la 800 la 950 de milioane de metri cubi, iar cea nationala a trecut de 3,3 miliarde de metri cubi.

Opt milioane de lei pentru reabilitarea unui pod vechi de peste 40 de ani

Podul Decebal din municipiul Arad se pregateste de reparatie capitala si consolidare. Studiul de fezabilitate al investitiei a fost votat de Consiliul Local Municipal. Podul Decebal peste raul Mures a fost construit in anul 1973 iar pe parcursul exploatarii a beneficiat doar de interventii limitate pentru intretinere.

SRI, despre teroristii jihadisti prinsi in Romania: 10 persoane au fost declarate indezirabile

Serviciul Roman de Informatii informeaza ca 10 persoane au fost declarate indezirabile in Romania, in 2015. Precizarile SRI vin in contextul publicarii raportului Europol, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )