Libnet.ro
UNICEF

13:00

Beto, eroul Sevillei in finala Europa League: Dedic trofeul tatalui meu, el ar fi fost mandru de mine!

Adevărul Adevărul,
Beto, eroul Sevillei in finala Europa League: Dedic trofeul tatalui meu, el ar fi fost mandru de mine!

Beto, portarul portughez al Sevillei a fost decisiv in finala Europa League castigata in fata Benficai, reusind sa apere doua lovituri de departajare. Dupa partida, goalkeeperul i-a dedicat reusita tatalui sau. continuă pe Adevărul

VIDEO Beto, eroul Sevillei din finala Ligii Europa, a fost protagonistul celei mai urate simulari din campionatul nostru

Portughezul Beto a reusit sa pareze doua penaltyuri de departajare contra celor de la Benfica, si trofeul Ligii Europa a ajuns din nou la Sevilla.

FINALA EUROPA LEAGUE Sevilla - Benfica, miercuri seara, la ora 21:45

Benfica Lisabona o va intalni pe Sevilla FC, miercuri seara, in finala Europa League la fotbal, pe 'Juventus Stadium' din Torino, de la ora 21,45 ora Romaniei). Lusitanii au pierdut ultimele sapte finale jucate in cupele europene, in timp ce Sevilla a castigat de doua ori la rand Cupa UEFA. Partida va fi in direct la Dolce Sport si LIVETEXT pe HotNews. ro.

Finala Europa League. Benfica, in cautarea revansei

In mai 2013, Benfica pierdea dramatic titlul, Cupa Portugaliei si finala Europa League. Un an mai tarziu, vulturii sunt pregatiti pentru revansa. Au castigat deja campionatul intern si Cupa Ligii, sunt califi.

Adevarul Live de la ora 14.00, despre finala Europa League, castigata de FC Sevilla dupa loviturile de departajare

Jurnalistii Amir Kiarash si Mihai Molnar Adevarul) si Gigi Stancu Click!) vor discuta incepand cu ora 14. 00 despre finala Europa League, castigata miercuri de FC Sevilla cu scorul de 2-4, dupa loviturile de departajare.

Adevarul Live: a contat blestemul Bela Guttmann in finala Europa League?

Jurnalistii Amir Kiarash si Mihai Molnar Adevarul) si Gigi Stancu Click!) vor discuta incepand cu ora 14. 00 despre finala Europa League, castigata miercuri de FC Sevilla cu scorul de 4-2, dupa loviturile de departajare.

in numele tatalui! Povestea lui Beto, fostul portar al lui CFR Cluj, care a plans ca un copil dupa finala Europa League

Fostul portar al lui CFR Cluj, Beto Pimparel, a adus trofeul Europa League in vitrina Sevillei. Goalkeeperul i-a dedicat trofeul tatalui sau, care si-a pierdut viata intr-o misiune antitero.

LIVE Finala Europa League

FC Sevilla este campioana Europa League, scor 4-2 dupa penalti-uri/Benfica nu scapa de blestemul lui Guttmann. A opta finala pierduta

FC Sevilla este noua campioana a Europa League dupa ce a invins-o pe Benfica Lisabona la loviturile de departajare, 4-2, rezultatul dupa cele 90 de minute de joc si dupa cele doua reprize de prelungiri fiind 0-0. Spaniolii au avut nervii mai tari pe Juventus Stadium, Cardozo si Rodrigo ratand pentru lusitani loviturile de la punctul cu var. Benfica a dominat jocul si a avut ocaziile mai mari, dar pierde dramatic si a opta finala disputata, motiv pentru fanii lusitanilor sa invoce din nou blestemul lui Guttmann. vezi in text povestea antrenorului maghiar Guttman care a antrenat si in Romania).

Real Madrid vs Atletico Madrid: Un bilet la finala Champions League a ajuns sa coste chiar si 8000 de euro

Cu doua saptamani inainte de finala Champions League, preturile biletelor pentru meciul de la Lisabona au ajuns sa coste si 8000 de euro. In ultimul act al competitiei se vor intalni Real Madrid si Atletico Madrid, pe 24 mai, de la ora 21:45.

Europa League, castigata pentru a treia oara in istorie de FC Sevilla

FC Sevilla a castigat, miercuri seara, Europa League pentru a treia oara in istorie, dupa ce s-a impus pe Juventus Stadium in fata echipei Benfica Lisabona, relateaza Mediafax. Sevilla a reusit sa castige.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )