Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bilant la Tribunalul Mehedinti: Mai multe dosare de insolventa si litigii de munca

Adevărul Adevărul,
Bilant la Tribunalul Mehedinti: Mai multe dosare de insolventa si litigii de munca

Potrivit bilantului pe anul 2013, Tribunalul Mehedinti a avut de solutionat un volum de 24. 033 cauze, cu 680 mai multe decat in anul 2012. continuă pe Adevărul

Cele mai multe locuri de munca, in Bucuresti si Cluj.

Aproape 10. 500 de locuri de munca sunt vacante, la nivel national. Cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti, Cluj, Arad si Prahova, conform Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), relateaza Mediafax. Citeste si: Germania cauta ospatari si bucatari romani Cele mai multe oferte de munca sunt in Bucuresti 1. 071) si in judetele: Cluj 1. 756), Arad 609), Prahova 606), Sibiu 555), Brasov 518), Harghita 399), Timis 391) si Satu Mare 374). Judetele cu cele mai putine .

Hackerii au spart mai multe conturi de Yahoo Mail

Mai multe conturi de YahooMail au fost sparte de hackeri, a anuntat, joi, compania. Yahoo spune ca a identificat un efort coordonat pentru a patrunde in mod neautorizat pe mai multe conturi de e-mail cu.

Lista completa a drumurilor inchise. Se circula partial pe A2, restrictii pe mai multe tronsoane din sud-estul tari, porturile din Constanta sunt inchise

Mai multe drumuri nationale, dar si tronsoane din Autostrada Soarelui au fost inchise circulatiei din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, iar pe alte drumuri au fost instituite restrictii de tonaj, potrivit Centrului InfoTrafic. in orele ce urmeaza, este de asteptat sa fie instituite noi restrictii avand in vedere ca, incepand cu ora 6. 00, mai multe judete din sud-estul tarii intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA.

Guvernul american a anuntat luni ca le va permite celor mai mari companii in domeniul Internetului si telecomunicatiilor sa publice mai multe informatii despre clientii lor supravegheati de Agentia Nationala americana de Securitate NSA), relateaza Mediafax. Secretarul american al Justitiei Eric Holder si directorul serviciilor americane de informatii DNI) James Clapper au precizat ca marile companii in domeniul Internetului vor fi autorizate sa divulge mai multe informatii ca niciodata cu .

Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Mai multe localitati din Caras-Severin au ramas fara energie electrica in urma unor rafale puternice de vant, care bate cu peste 60 km/h.

Infotrafic: Circulatia este inchisa pe autostrada A2 si mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe mai multe sectoare de drumuri nationale: 61692; DN21A Tandarei judetul Ialomita) Baraganu judetul Braila); 61692; DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat judetul Buzau) Smardan judetul Tulcea; Garvan Tulcea judetul Tulcea) si intersectie Doua Cantoane judetul .

Traficul aerian ar putea fi perturbat in mai multe tari europene din cauza unei greve

O greva de doua zile, care incepe astazi, a controlorilor europeni de trafic aerian ar putea duce la perturbari importante in transportul aerian din mai multe tari, in special in Italia si Franta.

Honduras, tara unde se petrec cele mai multe crime

In ciuda celor mai vechiculate opinii, tari precum SUA, Rusia sau chiar Mexic sunt departe de primele locuri intr-un clasament al statelor unde se petrec cele mai multe crime.

Romania sub zapada. Mai multe drumuri nationale raman inchise, zeci de trenuri anulate. Autoritatile intervin pentru salvarea mai multor persoane

Sute de case sunt in continuare sub zapezi si nu au curent electric, zeci de drumuri sunt inchise si mai multe trenuri sunt anulate. Si peste toate acestea meteorologii au emis marti noi informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol, iar pentru joi si vineri a fost anuntat ger.

Gigantii Internetului vor putea publica mai multe date despre clientii supravegheati de NSA

Guvernul american a anuntat luni ca le va permite celor mai mari companii in domeniul Internetului si telecomunicatiilor sa publice mai multe informatii despre clientii lor supravegheati de Agentia Nationala americana de Securitate NSA), relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )