Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bilantul Fan Courier dupa primul trimestru: Vedem crestere si de Paste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bilantul Fan Courier dupa primul trimestru: Vedem crestere si de Paste

Compania de curierat FAN Courier astepta in 2015 un an mai bun decat 2014, dupa ce primele trei luni au indicat o crestere de 20% a veniturilor, peste estimari. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Vidrascu, CEO elefant.ro, invitatul emisiunii WALL-STREET 360: cum arata comertul electronic dupa primul trimestru din 2015?

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 6-10 aprilie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in ecommerce.

FAN Courier, despre inovatie: facem o sedinta lunara in care cautam noi surse de crestere

Compania de curierat FAN Courier si-a propus ca peste trei ani sa aiba doar un colet distrus la 25. 000, solutia rapida pe care a gasit-o este folosirea unor custi speciale pentru coletele fragile.

Economia globala a crescut cu 1,7% in primul trimestru, sub media din ultimii cinci ani

Economia globala a urcat cu 1,7% in primul trimestru din acest an, in conditiile in care avansul mediu din ultimii cinci ani s-a situat la 2,8%, insa exista semne ca ritmul de crestere economica va accelera in urmatoarele doua trimestre, potrivit.

Traficul de marfuri in porturile romanesti a crescut cu 16% in primul trimestru

Traficul total de marfuri inregistrat in primul trimestru al anului 2015 in porturile maritime romanesti, Constanta, Midia si Mangalia, a fost de peste 14 milioane tone, cu 16% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime CN APM) Constanta.

Tranzactiile pe bursa au scazut cu 3% in primul trimestru

Valoarea tranzactiilor realizate pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu 3,1% in primul trimestru, la 2,3 miliarde de lei 516 milioane de euro), trasa in jos de declinul cu 9,3% al schimburilor cu actiuni, la 2,07 miliarde.

ANAF a avut venituri de peste 47 miliarde lei, in primul trimestru

Veniturile bugetare realizate de ANAF in primul trimestru al acestui an au insumat 47,04 miliarde lei, ceea ce reprezinta o depasire cu aproape 11%, indice nominal, a sumei din perioada similara a anului 2014.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Aeroportul International Iasi a inregistrat o crestere de 32% a numarului de pasageri

In primul trimestru al acestui an, 67. 775 de pasageri au optat pentru serviciile Aeroportului International Iasi, cu 32% mai mult decat in perioada similara a anului anterior, arata datele transmise astazi redactiei.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )