Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bilete la 10 lei pentru meciul cu numarul 13 din campionat pentru HCM Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Bilete la 10 lei pentru meciul cu numarul 13 din campionat pentru HCM Baia Mare

Dupa infrangerea suferita in fata norvegiencelor de la Larvik din etapa a IV a Ligii Campionilor, handbalistele de la HCM Baia Mare trebuie sa isi revina si sa dispute un nou meci in campionat. continuă pe Adevărul

Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selectionerul Anghel Iordanescu a completat, duminica seara, lotul echipei nationale pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016 cu jucatorii din Liga 1 dupa incheierea etapei a 14-a.

Sapte stelisti in lotul nationalei pentru meciul cu Irlanda de Nord

Selectionerul Anghel Iordanescu a completat, duminica seara, lotul echipei nationale pentru meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016 cu jucatorii din Liga 1 dupa incheierea etapei a 14-a.

Rat, incert pentru meciul cu Irlanda de Nord. Cine va fi capitan?

Fundasul Razvan Rat este accidentat si se va pregati separat de ceilalti tricolori in vederea unei recuperari pe ultima suta de metri a partidei cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016.

Preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului.

10 sfaturi pentru bloggeri: tendinte, surse de venit si dezvoltarea pe nise

Bloggingul de nisa se pliaza dezvoltarii pe orizontala, intrucat gasirea de noi nise este necesara pentru dezvoltarea continua, sustine bloggerul de fotografie Calin-Andrei Stan, care are 10 sfaturi pentru cei din domeniu.

MAE: Am transmis BES propunerile de personal pentru completarea birourilor sectiilor din strainatate

MAE a informat, duminica, ca a transmis Biroului Electoral pentru sectiile de votare din strainatate BES) lista cu propuneri de personal pentru completarea birourilor acestora, conform unei decizii a BEC referitoare la buna organizare a turului al.

Iordanescu crede ca Irlanda de Nord este favorita in meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Anghel Iordanescu a declarat, luni, ca Romania porneste cu sansa a doua in meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

inca 16 milioane de lei pentru compensarea pierderilor suportate de producatorii de mere

Guvernul a redirectionat 16 milioane de lei pentru a compensa pierderile suportate de producatorii de mere timpurii, de pe urma embargoului impus de Rusia la importul pe piata ruseasca, transmite IPN.

Cine sunt 'golanii care au scos in strada peste 10.000 de oameni la protestele din Cluj si Timisoara

Peste 10. 000 de oameni au protestat in Piata Victoriei din Timisoara si in Piata Unirii din Cluj, la mitingul pentru democratie. Banatenii si ardelenii s-au solidarizat, in acest fel, cu romanii din diaspora, care nu au putut vota la primul tur al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )