Libnet.ro
UNICEF

20:00

Biletele barajului Romania - Grecia s-au vandut peste jumatate

Online Sport Online Sport,
Biletele barajului Romania - Grecia s-au vandut peste jumatate

Biletele pentru mansa a doua a barajului Romania - Grecia, din preliminariile Cupei Mondiale 2014, se vand ca painea calda. In nici trei zile de la punerea in vanzare s-au epuizat peste 30. 000 de tichete. continuă pe Online Sport

Iarasi isi fac bisnitarii de cap? S-au evaporat biletele pentru Romania Grecia: cate tichete mai sunt disponibile si la ce ora se vor juca meciurile

Federatia Romana de Fotbal FRF) a pus in vanzare, miercuri, biletele pentru returul barajului de calificare la Mondialul din 2014. in prima zi, s-au dat 10. 000 de tichete online. Apoi, ca prin magie, sectoarele cele mai cautate de suporteri au devenit sold-out.

Iar isi fac bisnitarii de cap? S-au evaporat biletele pentru Romania Grecia: cate tichete mai sunt disponibile si la ce ora se vor juca meciurile

Federatia Romana de Fotbal FRF) a pus in vanzare, miercuri, biletele pentru returul barajului de calificare la Mondialul din 2014. in prima zi, s-au dat 10. 000 de tichete online. Apoi, ca prin magie, sectoarele cele mai cautate de suporteri au devenit sold-out.

FRF a inteles: bilete mai ieftine pentru barajul Romania - Grecia

FRF a inteles ca trebuie sa miste ca sa aiba stadioane arhipline la meciurile echipei nationale. Am scris aici despre strategii de a atrage lumea la stadion, iar Federatia pare sa inceapa sa actioneze in sensul bun dupa ultimele esecuri. Dupa ce am umplut aproape o jumatate de stadion la Romania Turcia, semnaland ca FRF nu pusese toate biletele in vanzare si reusind sa presam ca aceasta sa reapara in ziua meciului, Federatia a inteles ca atitudinea corecta si preturile mai mici sunt lucruri pe care sa le arate in fata publicului. Desi returul barajului cu Grecia de la Bucuresti se anunta de interes urias, FRF a scazut preturile tichetelor fata de partidele cu Ungaria, Turcia si Estonia, afland pe propria piele ca preturile mari inseamna de fapt incasari mai mici si stadioane mai goale.

Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Biletele de intrare la partida Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) sunt la mare cautare, la putin timp dupa ce a inceput vanzarea on-line.

Preturi bilete baraj Romania - Grecia: Cel mai ieftin loc va costa 30 de lei.

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, marti, preturile biletelor la meciul Romania - Grecia, de pe Arena Nationala, din 19 noiembrie, ora 21. 00, contand pentru returul barajului de calificare la Cupa Mondiala, acestea fiind cuprinse intre 30 de lei la peluze si 600 de lei la zona VIP, conform Mediafax. Biletel se pot cumpara online de miercuri, incepand cu ora 12. 00, pana in 14 noiembrie, ora 19. 00, de pe site-urile specializate www. biletefotbalonline. ro, www. bilete. ro si .

Romania - Grecia: Peste 30.000 de bilete au fost vandute

Interes mare in jurul partidei Romania - Grecia, din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Pana vineri, se vandusera aproximativ 30. 000 de tichete. Oficialii FRF se asteapta ca partida cu grecii sa se desfasoare cu casa inchisa.

Barajul Romania - Grecia, ore si televizari

Vineri s-au stabilit orele si, partial, televizarile dublei manse Romania - Grecia din barajul Cupei Mondiale 2014. Ambele meciuri sunt extrem de asteptatate pentru ca Romania ar putea obtine o calificare la o Cupa Mondiala, dupa 16 ani.

Peste 2.500 de eleni sunt asteptati la meciul de baraj Romania - Grecia

Romania se va duela cu Grecia in meciul de baraj pentru Campionatul Mondial din 2014. Cele doua partide se vor disputa pe 15 si 19 noiembrie, returul fiind programat la Bucuresti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )