Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biroul Permanent National al PNL a aprobat excluderea lui Andrei Chiliman din partid

Hotnews Hotnews,
 Biroul Permanent National al PNL a aprobat excluderea lui Andrei Chiliman din partid

Biroul Politic National al PNL a aprobat, luni, excluderea din partid a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, o decizie finala urmand a fi luata in Delegatia Permanenta. Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman paticipa la Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal unde se discuta excluderea sa. Chiliman a declarat ca spera ca impreuna cu colegii sai va putea sa scoata PNL din mocirla politicianista si din obsesia pentru putere a unui singur om'. Andrei Chiliman: Am venit aici pentru a apara liberalismul si partidul de Crin Antonescu. continuă pe Hotnews

UPDATE Andrei Chiliman si Diana Tusa au fost exclusi din PNL

Biroul Politic National al PNL a aprobat, luni, excluderea din partid a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, o decizie finala urmand a fi luata in Delegatia Permanenta. Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman paticipa la Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal unde se discuta excluderea sa. Chiliman a declarat ca spera ca impreuna cu colegii sai va putea sa scoata PNL din mocirla politicianista si din obsesia pentru putere a unui singur om'. Am venit aici pentru a apara liberalismul si partidul de Crin Antonescu, declarat Chiliman. UPDATE Delegatia Permanenta i-a exclus din PNL pe Andrei Chiliman si Diana Tusa.

Biroul Permanent: Andrei Chiliman, EXCLUS din PNL.

Biroul Permanent al PNL a aprobat, luni, propunerea de excludere din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, si a deputatului Diana Tusa, care este transmisa Delegatiei Permanente a partidului, for care ia decizia finala, relateaza Mediafax. Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta BPN, ca a propus excluderea din partid a lui Andrei Chiliman si a Dianei Tusa, in baza articolului 16 din Statutul partidului. Seful PNL a aratat ca procedura de vot este in desfasurare si ca votul .

Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chliman din PNL, decizia va fi a Delegatiei ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chliman, dar decizia finala va apartine Delegatiei Permanente, for care se reuneste luni, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o interventie la Adevarul Live, daca va fi discutata saptamana viitoare excluderea lui Andrei Chiliman din partid, el raspunzand afirmativ. Solicitat sa precizeze daca va el face propunerea in acest sens, presedintele PNL a spus: .

Antonescu va propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, astazi, ca va propune, in cadrul Delegatiei Permanente a partidului, excluderea lui Andrei Chiliman.

Biroul Permanent a aprobat EXCLUDEREA lui Chiliman din PNL. ...

UPDATE: Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca participa la sedinta BPN ca sa apere partidul de Crin Antonescu si ca spera sa poata lua cuvantul in sedinta Delegatiei Permanente, relateaza Mediafax. Eu am venit aici ca sa apar principiile pentru care am intrat in PNL la sfarsitul anului 1989, si anume libertatea de expresie, libertatea de opinie, libertatea de asociere si un anumit mod de a face politica. Am venit aici sa apar liberalismul, sa apar PNL de Crin Antonescu. Nu am .

Crin Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara ca va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, mentionand ca decizia va apartine Delegatiei Permanente, for care se reuneste luni, relateaza Mediafax.

Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chliman din PNL. Decizia va fi a Delegatiei Permanente

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca va propune excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chliman, mentionand ca decizia va apartine Delegatiei Permanente, for care se reuneste luni,.

Antonescu: Voi propune excluderea lui Andrei Chliman din PNL. Decizia va fi a Delegatiei Permanente

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, vineri, ca va propune ca primarulSectorului 1, Andrei Chiliman, sa fie exclus din partid, urmand ca decizia finala sa apartina Delegatiei Permanente, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )