Libnet.ro
UNICEF

10:30

Blaga: Reporneste inima Romaniei, acesta va fi sloganul ARD. Iar tinta - deblocarea Romaniei

Antena3 Antena3,
Blaga: Reporneste inima Romaniei, acesta va fi sloganul ARD. Iar tinta - deblocarea Romaniei

Potrivit presedintelui PDL, Vasile Blaga, sloganul campaniei ARD va fi Reporneste inima Romaniei, un imn al aliantei nefiind ales pentru moment. De asemenea, Blaga a declarat ca tinta ARD este. continuă pe Antena3

Sloganul de campanie al ARD va fi Reporneste inima Romaniei.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi Reporneste inima Romaniei, aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales, potrivit Mediafax. Sloganul va fi Reporneste inima Romaniei, a anuntat Blaga, dupa sedinta Colegiului Director al PDL. El a spus ca ARD nu are un imn propriu-zis, dar ca extista mai multe propuneri. Liderul PDL a aratat ca la Colegiul Director al partidului, la care au participat si copresedintii aliantei, a .

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei/ Luni, ARD isi lanseaza candidatii la Opera Nationala

Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este Reporneste inima Romaniei, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, informeaza Agerpres. Tot duminica in cadrul unei conferinte de presa Vasile Blaga a anuntat ca presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta.

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei

Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este Reporneste inima Romaniei, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, anunta Agerpres.

Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare sub sloganul Reporneste inima Romaniei

Alianta Romania Dreapta isi lanseaza luni candidatii pentru alegerile parlamentare, in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Opera Romana. Potrivit unor surse din cadrul coalitiei, sloganul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )