Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei

Hotnews Hotnews,
Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei

Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este Reporneste inima Romaniei, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei/ Luni, ARD isi lanseaza candidatii la Opera Nationala

Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este Reporneste inima Romaniei, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, informeaza Agerpres. Tot duminica in cadrul unei conferinte de presa Vasile Blaga a anuntat ca presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta.

Blaga: Reporneste inima Romaniei, acesta va fi sloganul ARD. Iar tinta - deblocarea Romaniei

Potrivit presedintelui PDL, Vasile Blaga, sloganul campaniei ARD va fi Reporneste inima Romaniei, un imn al aliantei nefiind ales pentru moment. De asemenea, Blaga a declarat ca tinta ARD este.

Sloganul de campanie al ARD va fi Reporneste inima Romaniei.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi Reporneste inima Romaniei, aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales, potrivit Mediafax. Sloganul va fi Reporneste inima Romaniei, a anuntat Blaga, dupa sedinta Colegiului Director al PDL. El a spus ca ARD nu are un imn propriu-zis, dar ca extista mai multe propuneri. Liderul PDL a aratat ca la Colegiul Director al partidului, la care au participat si copresedintii aliantei, a .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaratia de avere a lui Vasile Blaga, candidat ARD in Timis.

Fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, care candideaza din partea ARD pentru un loc de senator in Timis, mentioneaza in declaratia de avere doua case, un apartament, un autoturism fabricat in 2001 si conturi la mai multe banci, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Timis in 22 octombrie, Vasile Blaga mentioneaza ca are doua terenuri, in Cihei si Petrileni, judetul Bihor, unul de trei hectare, celalalt de 6. 257 de metri patrati. De .

Vasile Blaga il actioneaza in judecata pe deputatul Gelu Visan.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, considerand ca acesta a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, informeaza un comunicat al PDL, informeaza Mediafax. Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie. Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai .

Vezi mesajul lui Vasile Blaga pentru Traian Basescu de ziua acestuia

Vasile Blaga, presedintele PDL, i-a trimis astazi un buchet de flori presedintelui, urandu-i sanatate si implinirea dorintelor, scrie Mediafax. iI urez sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa i se implineasca.

Vasile Blaga il da in judecata pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, acuzandu-l ca a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, se arata intr-un comunicat al PDL citat de Mediafax.

Vasile Blaga il actioneaza in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in judecata pe deputatul Gelu Visan, fost coleg de partid, pentru calomnie. Liderul PDL sustine ca Visan a lansat o serie de acuzatii false si defaimatoare la.

Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare sub sloganul Reporneste inima Romaniei

Alianta Romania Dreapta isi lanseaza luni candidatii pentru alegerile parlamentare, in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Opera Romana. Potrivit unor surse din cadrul coalitiei, sloganul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )