Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vezi mesajul lui Vasile Blaga pentru Traian Basescu de ziua acestuia

Antena3 Antena3,
Vezi mesajul lui Vasile Blaga pentru Traian Basescu de ziua acestuia

Vasile Blaga, presedintele PDL, i-a trimis astazi un buchet de flori presedintelui, urandu-i sanatate si implinirea dorintelor, scrie Mediafax. iI urez sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa i se implineasca. continuă pe Antena3

Lavinia Sandru: As fi fost in stare sa mor pentru Traian Basescu

Fostul vicepresedinte al UNPR, Lavinia Sandru, si-a afirmat, vineri seara, sustinerea fata de seful statului, Traian Basescu, pentru care spune ca si-ar fi dat si viata. As fi fost in stare sa mor.

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei/ Luni, ARD isi lanseaza candidatii la Opera Nationala

Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este Reporneste inima Romaniei, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, informeaza Agerpres. Tot duminica in cadrul unei conferinte de presa Vasile Blaga a anuntat ca presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaratia de avere a lui Vasile Blaga, candidat ARD in Timis.

Fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, care candideaza din partea ARD pentru un loc de senator in Timis, mentioneaza in declaratia de avere doua case, un apartament, un autoturism fabricat in 2001 si conturi la mai multe banci, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Timis in 22 octombrie, Vasile Blaga mentioneaza ca are doua terenuri, in Cihei si Petrileni, judetul Bihor, unul de trei hectare, celalalt de 6. 257 de metri patrati. De .

Vasile Blaga il actioneaza in judecata pe deputatul Gelu Visan.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, considerand ca acesta a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, informeaza un comunicat al PDL, informeaza Mediafax. Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie. Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai .

Vasile Blaga: Sloganul de campanie al ARD este Reporneste inima Romaniei

Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este Reporneste inima Romaniei, a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, anunta Agerpres.

Vasile Blaga il da in judecata pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie, acuzandu-l ca a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare, se arata intr-un comunicat al PDL citat de Mediafax.

Vasile Blaga il actioneaza in instanta pe deputatul Gelu Visan pentru calomnie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, il va actiona in judecata pe deputatul Gelu Visan, fost coleg de partid, pentru calomnie. Liderul PDL sustine ca Visan a lansat o serie de acuzatii false si defaimatoare la.

Ion Iliescu despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Discutia este inutila

Ion Iliescu a declarat vineri, la Romania TV, ca nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, deoarece nu au aparut elemente in plus care sa justifice suspendarea, in comparatie cu suspendarea din vara. Totodata, Iliescu a spus ca a avut retineri fata de toate procedurile de suspendare a lui Traian Basescu din functie, relateaza rtv. net.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil. O noua criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil, o criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de drept,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )