Libnet.ro
UNICEF

14:30

Blaga spune ca a discutat cu Basescu dupa ce mai multi mesageri din PDL l-au sfatuit in acest sens

Hotnews Hotnews,
 Blaga spune ca a discutat cu Basescu dupa ce mai multi mesageri din PDL l-au sfatuit in acest sens

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu pe tema unificarii dreptei, dar ca aceasta a avut loc dupa ce au fost mai multi mesageri din PDL care l-au sfatuit sa se intalneasca cu seful statului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu si mai multi lideri PDL, la funeraliile fostului presedinte PPE, Wilfried Martens

Liderii PDL Vasile Blaga, Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu si Traian Ungureanu participa, sambata, la funeraliile de stat ale fostului presedinte al PPE, Wilfried Martens, eveniment la c.

Blaga confirma intalnirea cu Basescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu pe tema unificarii Dreptei, precizand ca intalnirea a avut loc dupa ce au fost mai multi mesageri din PDL care l-au sfatuit in sensul acesta.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Totul pentru victorie! Victor Piturca va convoca mai multi jucatori olandezi pentru baraj

Record! Un tren a schimbat trei generatii de mecanici pana sa ajunga in statieDrama romanului stabilit in Africa: De 15 ani tot pun muraturi pentru iarna, nu mai am loc in casaHot din Caracal, prins dupa ce a incercat sa depuna bani la aceeasi banca de unde ii furaseTotul pentru victorie! Victor Piturca va convoca mai multi jucatori olandezi pentru barajGhita Ciobanul a fost la munte in weekend: E aproape, sunt 50 de metri.

Studiu: consumatorii sunt mai dispusi sa scoata mai multi bani din buzunar in magazine decat online

Aproximativ 40% dintre consumatori spun ca sunt dispusi sa aloce mai multi bani decat isi planificasera initial pentru cumparaturi in magazine, in timp ce doar 25% procedeaza la fel in cazul cumparaturilor online, arata un studiu al ATKearney.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )