Libnet.ro
UNICEF

07:00

Blocaje la eliberarea Carnetelor TIR pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Blocaje la eliberarea Carnetelor TIR pentru Republica Moldova

Ministerul Transporturilor acuza Asociatia Internationala a Transporturilor Auto din Moldova AITA) de faptul ca ar fi blocat procesul de eliberare a Carnetelor TIR pentru tara noastra. continuă pe Adevărul

Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru folosirea unui procedeu inechitabil intr-un caz de mita

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului.

Republica Moldova, condamnata la CEDO

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului surprinsa in timp ce accepta mita.

Cine este singurul candidat la Bacalaureat din Republica Moldova cu 10 pe linie

Catalina Puzur este absolventa a Liceului Mihai Eminescu din Chisinau, clasa francofona cu profil real, si este, deocamdata, singurul tanar din Republica Moldova care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la Bacalaureat.

Basescu a decorat un academician din Republica Moldova, doua drapele de lupta si o revista militara

Academicianul Ion Dediu din Republica Moldova a fost decorat de presedintele Traian Basescu, presedintele Romaniei oferindu-i Ordinul National Pentru Merit - in grad de Comandor. De asemenea, Traian Basescu a decorat Drapelul de lupta al Universitatii Nationale de Aparare Carol I, Drapelului de lupta al Batalionului 26 Vanatori de Munte Avram Iancu si o revista militara.

Guvernul Suediei majoreaza ajutorul anual pentru Republica Moldova la 14 milioane de euro

Acest fond va fi orientat catre dezvoltarea pietei, combaterea coruptiei, eficienta energetica si protejarea si promovarea drepturilor omului.

Lavrov: Rusia vrea consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina dupa asocierea acestora la UE

SUA: Amestecul Rusiei in Ucraina a accelerat asocierea Republicii Moldova si Georgiei la UE Moscova este pregatita sa aiba consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina privind adaptarea politicilor economice ca urmare a semnarii acordurilor de asociere intre aceste tari si Uniunea Europeana, a declarat, ieri, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, informeaza Itar-Tass.

Rusia interzice importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova, incepand cu data de 5 iulie. Rusia a.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau. Ponta: Este un moment istoric

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat miercuri de Parlamentul de la Chisinau. Documentul a fost adoptat cu votul a 59 de.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova and si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat, astazi, de Parlamentul de la Chi and sinau, transmite Moldpres.

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie. Autoritatile au invocat incalcarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )