Libnet.ro
UNICEF

05:00

Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru folosirea unui procedeu inechitabil intr-un caz de mita

Antena3 Antena3,
Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru folosirea unui procedeu inechitabil intr-un caz de mita

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului. continuă pe Antena3

Republica Moldova, condamnata la CEDO

Republica Moldova a fost condamnata marti de Curtea Europeana pentru Drepturile Omului pentru folosirea unui procedeu inechitabil de catre politie, care a intins o capcana unei angajate a Fiscului surprinsa in timp ce accepta mita.

Basescu a decorat un academician din Republica Moldova, doua drapele de lupta si o revista militara

Academicianul Ion Dediu din Republica Moldova a fost decorat de presedintele Traian Basescu, presedintele Romaniei oferindu-i Ordinul National Pentru Merit - in grad de Comandor. De asemenea, Traian Basescu a decorat Drapelul de lupta al Universitatii Nationale de Aparare Carol I, Drapelului de lupta al Batalionului 26 Vanatori de Munte Avram Iancu si o revista militara.

Cine este singurul candidat la Bacalaureat din Republica Moldova cu 10 pe linie

Catalina Puzur este absolventa a Liceului Mihai Eminescu din Chisinau, clasa francofona cu profil real, si este, deocamdata, singurul tanar din Republica Moldova care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la Bacalaureat.

Lavrov: Rusia vrea consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina dupa asocierea acestora la UE

SUA: Amestecul Rusiei in Ucraina a accelerat asocierea Republicii Moldova si Georgiei la UE Moscova este pregatita sa aiba consultari cu Georgia, Republica Moldova si Ucraina privind adaptarea politicilor economice ca urmare a semnarii acordurilor de asociere intre aceste tari si Uniunea Europeana, a declarat, ieri, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, informeaza Itar-Tass.

Rusia interzice importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova, incepand cu data de 5 iulie. Rusia a.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau. Ponta: Este un moment istoric

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat miercuri de Parlamentul de la Chisinau. Documentul a fost adoptat cu votul a 59 de.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova and si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat, astazi, de Parlamentul de la Chi and sinau, transmite Moldpres.

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie. Autoritatile au invocat incalcarea.

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie, invocand incalcarea cerintelor fitosanitare ale Uniunii Vamale de catre companiile moldovenesti.

Blocaje la eliberarea Carnetelor TIR pentru Republica Moldova

Ministerul Transporturilor acuza Asociatia Internationala a Transporturilor Auto din Moldova AITA) de faptul ca ar fi blocat procesul de eliberare a Carnetelor TIR pentru tara noastra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )