Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bloomberg: Bancile din Grecia ar putea avea nevoie de noi injectii de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bloomberg: Bancile din Grecia ar putea avea nevoie de noi injectii de capital

Bancile din Grecia, care au beneficiat in ultimii doi ani de doua infuzii masive de capital, ar putea avea nevoie de noi fonduri, intrucat recesiunea a majorat semnificativ nivelul creditelor neperformante, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Criza din Grecia a dus la cresterea cererii pentru moneda virtuala bitcoin

Bitcoin s-a apreciat ieri cu pana la 7% si este pe cale sa inregistreze cea mai lunga perioada de crestere din ultimele 18 luni, speculatorii si deponentii din Grecia fiind atrasi de moneda virtuala pe fondul temerilor ca Grecia ar putea iesi din zona euro, potrivit Reuters.

Liviu Dragnea: Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de trei sau patru saptamani

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD) Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Botosani, ca premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de pana la patru saptamani, transmite Agerpres. Dragnea a precizat ca seful Executivului se afla in imposibilitatea de a pune piciorul operat in pamant si acuza dureri foarte mari. El sustine ca interventia chirurgicala din Turcia a fost grea si complexa si ca a fost un succes.

Viitorul telefon Nexus ar putea avea o camera foto 3D

Conform unor zvonuri aparute de curand, noul telefon Nexus ar putea fi dotat cu o camera foto 3D. Camerele foto 3D nu sunt ceva nou pentru industria telefoanelor mobile. Dupa cum scrie si publicatia Pocketnow, producatori precum HTC si LG au incercat intrecut sa introducao astfel de componenta pe telefoanele lor. in cazul celor de [] Viitorul telefon Nexus ar putea avea o camera foto 3D Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Summit extraordinar la Bruxelles pe tema crizei din Grecia

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se reunesc, luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, informeaza surse europene, potrivit Mediafax. in contextul rezultatului reuniunii.

Surse. Un summit extraordinar privind criza din Grecia, organizat, luni, la Bruxelles

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se vor reuni, luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, afirma surse europene citate de Sky News, conform Mediafax.

Gabriel Cotabita ar putea fi supus din nou unei operatii: Cantaretul ar avea nevoie de un dispozitiv cardiac

Dupa doua saptamani de cand a iesit din coma, Gabriel Cotabita este pregatit de medici pentru o noua interventie chirurgicala, potrivit unour surse de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde artistul este.

Ministrul de Finante, Yanis Varoufakis: Grecia nu va prezenta noi propuneri de reforma la sedinta Eurogrup

Grecia nu va prezenta noi propuneri de reforma la reuniunea din aceasta saptamana a ministrilor de Finante europeni, a declarat ministrul de Finante, Yanis Varoufakis, care a subliniat ca autoritatile de la.

Atentie la weekendurile din Grecia din aceasta vara: Pe zi ce trece, semnele ca zona euro si UE sunt pregatite de o iesire a elenilor din cadrul sistemului monedei unice europene sunt tot mai vizibile

Se vorbeste de multa vreme despre o posibila iesire a Greciei din Uniunea Europeana si zona euro, dar situatia s-a agravat in ultima vreme. Guvernul de la Atena si creditorii externi nu au ajuns la un acord, iar.

Situatia din Grecia tine pietele actiunilor pe curs puternic negativ

Bursele din Europa au urmat un curs puternic negativ ieri, dupa ce, la finele saptamanii trecute, negocierile dintre autoritatile de la Atena si creditorii Greciei au esuat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )