Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse. Un summit extraordinar privind criza din Grecia, organizat, luni, la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Surse. Un summit extraordinar privind criza din Grecia, organizat, luni, la Bruxelles

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se vor reuni, luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, afirma surse europene citate de Sky News, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Criza din Grecia a dus la cresterea cererii pentru moneda virtuala bitcoin

Bitcoin s-a apreciat ieri cu pana la 7% si este pe cale sa inregistreze cea mai lunga perioada de crestere din ultimele 18 luni, speculatorii si deponentii din Grecia fiind atrasi de moneda virtuala pe fondul temerilor ca Grecia ar putea iesi din zona euro, potrivit Reuters.

GREXIT. Summit extraordinar pe tema crizei din Grecia, luni, la Bruxelles

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se vor reuni luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, afirma surse europene citate de Sky News.

Summit extraordinar la Bruxelles pe tema crizei din Grecia

Sefii de stat si de guvern din tarile zonei euro se reunesc, luni, la Bruxelles, pentru un summit pe tema crizei din Grecia, informeaza surse europene, potrivit Mediafax. in contextul rezultatului reuniunii.

Bloomberg: Bancile din Grecia ar putea avea nevoie de noi injectii de capital

Bancile din Grecia, care au beneficiat in ultimii doi ani de doua infuzii masive de capital, ar putea avea nevoie de noi fonduri, intrucat recesiunea a majorat semnificativ nivelul creditelor neperformante, potrivit Bloomberg.

Romania - printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective

Romania ramane atractiva pentru investitori, deoarece se numara printre tarile cu cele mai scazute costuri privind concedierea din motive obiective reorganizare) in cazul angajatilor cu vechime medie, potrivit celei de-a treia editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte Legal, reteaua de societati de avocati reprezentata in Romania de catre Reff Asociatii. Totusi, cu cat angajatul are o vechime mai mare in munca, costurile cresc semnificativ. Astfel, potrivit scenariului ce presupune vechime mare in munca, Romania se situeaza pe locul III in ceea ce priveste costurile cu concedierea. Concedierea din motive obiective care nu tin de angajat are costuri mai scazute pentru angajator cu conditia sa nu existe un contract colectiv de munca la nivelul intreprinderii sau pe sector, explica Florentina Munteanu, Associate Partner Reff Associatii si coordonator al practicii de dreptul muncii din cadrul societatii de avocati.

Tsipras: Insistenta oarba privind reducerea pensiilor va agrava criza financiara din Grecia

Insistenta oarba privind reducerea pensiilor grecilor nu va face decat sa agraveze criza financiara si asa puternica prin care trece tara, a afirmat premierul grec Alexis Tsipras, intr-un comentariu.

Atentie la weekendurile din Grecia din aceasta vara: Pe zi ce trece, semnele ca zona euro si UE sunt pregatite de o iesire a elenilor din cadrul sistemului monedei unice europene sunt tot mai vizibile

Se vorbeste de multa vreme despre o posibila iesire a Greciei din Uniunea Europeana si zona euro, dar situatia s-a agravat in ultima vreme. Guvernul de la Atena si creditorii externi nu au ajuns la un acord, iar.

Situatia din Grecia tine pietele actiunilor pe curs puternic negativ

Bursele din Europa au urmat un curs puternic negativ ieri, dupa ce, la finele saptamanii trecute, negocierile dintre autoritatile de la Atena si creditorii Greciei au esuat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )