Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bloomberg: Germania va avea, probabil, o crestere economica mai slaba decat Spania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bloomberg: Germania va avea, probabil, o crestere economica mai slaba decat Spania

Germania va raporta, probabil, pentru finele celui de-al doilea trimestru din 2014, o crestere economica mai slaba decat Spania, pentru prima oara in mai bine de cinci ani, pe fondul incetinirii redresarii, potrivit unei estimari Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

PIB-ul Germaniei, cu 0,1% mai mic in T2 2014

Germania va raporta, probabil, crestere economica mai slaba decat Spania la sfarsitul celui de-al doilea trimestru, pentru prima oara in peste de cinci ani, pe fondul unei incetiniri a revenirii economiei, conform unei estimari publicate astazi de Bloomberg.

PIB-ul Germaniei a scazut: problemele din Zona Euro s-au mutat in nord

Germania va raporta, probabil, crestere economica mai slaba decat Spania la finalul celui de-al doilea trimestru, pentru prima oara in mai bine de cinci ani, pe fondul unei incetiniri a revenirii economiei, potrivit unei estimari a Bloomberg .

Economia Rusiei a franat in T2, cu cea mai slaba crestere din ultimele 15 luni

Cre and sterea economica a Rusiei a incetinit, afi and sand in perioada aprilie-iunie 2014 cea mai slaba dinamica din ultimele cinci trimestre, deoarece sanctiunile impuse de SUA si UE au afectat increderea consumatorilor, transmite Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )