Libnet.ro
UNICEF

14:01

Boagiu: Sunt onorata de alegerea ca vicepresedinte al PPE. Romania este in centrul Europei

Antena3 Antena3,
Boagiu: Sunt onorata de alegerea ca vicepresedinte al PPE. Romania este in centrul Europei

Liderul PDL Anca Boagiu a declarat, joi, ca este onorata de faptul ca a fost aleasa vicepresedinte al PPE la Congresul care s-a incheiat, mentionand ca unul dintre scopurile organizarii evenimentului la. continuă pe Antena3

PDL o va sustine pe Anca Boagiu pentru functia de vicepresedinte PPE.

Organizarea Congresului PPE la Bucuresti este un semnal extraordinar de pozitiv dat Romaniei si, cu aceasta ocazie, liderii europeni vor confirma politcile PDL, a declarat luni, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, aratand ca PDL o va sustine pe Anca Boagiu pentru functia de vicepresedinte PPE, relateaza Mediafax. Organizarea Congresului PPE la Bucuresti este un semnal extraordinar de pozitiv pe care Europa il da Romaniei, un semnal pozitiv pe care popular-europenii il dau PDL, ceea ce se .

Anca Boagiu a fost aleasa vicepresedinte PPE

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a fost aleasa, joi, vicepresedinte al Partidului Popular European, la Congresul PPE care are loc la Bucuresti, aceasta urmand sa detina una dintre cele 10 astfel de functii,.

Anca Boagiu, aleasa vicepresedinte PPE, la Congresul formatiunii.

Anca Boagiu a fost aleasa, joi, vicepresedinte al Partidului Popular European, de catre Congresul PPE, aceasta urmand sa detina una dintre cele 10 astfel de functii, informeaza Mediafax. In favoarea alegerii Ancai Boagiu in functia de vicepresedinte PPE au fost exprimate 274 de voturi. Belgianul Wilfried Martens a fost ales miercuri presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, .

Anca Boagiu, aleasa vicepresedinte al PPE, la Congresul de la Bucuresti

Anca Boagiu a fost aleasa, joi, vicepresedinte al Partidului Popular European, de catre Congresul PPE, aceasta urmand sa detina una dintre cele 10 astfel de functii, anunta Mediafax. In favoarea alegerii Ancai Boagiu in functia de vicepresedinte PPE au fost exprimate 274 de voturi.

Anca Boagiu, aleasa vicepresedinte in Partidul Popular European: Sunt onorata. PPE doreste recredibilizarea Romaniei

Conducerea PPE a anuntat joi ca s-au ales 10 vicepresedinti ai formatiunii, printre care se afla si senatorul PDL Anca Boagiu, aleasa cu 274 de voturi. Alaturi de vicepresedintele PDL au mai fost alesi.

Kelemen, la PPE: Romania e obosita; alegerile din 9 decembrie, cele mai grele din ultimii 23 ...

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, in discursul de la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, ca societatea din Romania da semne de oboseala pe fondul crizei economice si crizei morale, iar alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani, informeaza Mediafax. Dupa aprecierile mele, alegerile din acest an vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani. Criza economica nu a trecut si, dupa toate previziunile credibile, mai avem mult de lucru, nu de asteptat, .

Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat in discursul care a marcat inceperea sesiunii plenare a Congresului PArtidului PopularEuropean PPE) la Bucuresti ca PPE este singura forta capabila sa duca la bun.

Blaga: Participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este motiv de suspendare, si Ponta stie asta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE nu este un motiv de suspendare din functie a sefului statului, el precizand ca si premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, stie acest lucru, potrivit Mediafax. Intrebat in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora participarea lui Traian Basescu la Congresul PPE ar fi un motiv de suspendare din functie, Blaga a raspuns: Nu, si o stie si domnul Ponta. Aici .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )