Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bolile creierului costa Romania 11 miliarde de euro. Investim in combaterea lor de 4. ...

România Liberă România Liberă,
Bolile creierului costa Romania 11 miliarde de euro. Investim in combaterea lor de 4. ...

Afectiunile creierului costa Romania anual peste 11 miliarde de euro, potrivit unui raport European oficial. Partea proasta este ca Romania nu reactioneza, fiind tara care alaturi de Bulgaria, aloca cei mai putini bani pentru combaterea acestor afectiuni. Iar viitorul suna prost - fondurile alocate cercetarii in domeniul neurostiintelor sunt aproape zero. In octombrie 2011, Consiliului European al Creierului a publicat un raport complet in urma monitorizarii a 19 de boli ale creierului in 30 . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a prezentat un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro

Comisisa Europeana a prezentat, miercuri, un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro, relateaza AFP. Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a.

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

Plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de 11 MILIARDE de euro, prezentat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, relateaza AFP. Programul include masuri pe termen scurt si mediu in domeniile comercial,.

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat astazi un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza surse de presa.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

Romania a incasat peste 1,2 miliarde euro in februarie

Tara noastra a incasat peste 1,2 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune in luna februarie, iar la inceputul acestei luni Comisia Europeana a alocat 55 milioane euro, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Rezervele valutare ale BNR au scazut in luna februarie cu 1,3 miliarde euro, ajungand la 31,6 miliarde euro

Rezervele valutare ale Banci Nationale BNR) au scazut in luna februarie cu 1,3 miliarde euro, ajungand la 31,6 miliarde euro, pe fondul unor plati la datoria publica in suma de 1,17 miliarde euro si reducerii.

CE ajuta Ucraina cu cel putin 11 mld. euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

Rezervele valutare la BNR au ajuns la 31,65 miliarde euro

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) au scazut la finele lunii trecute, totalizand 31,65 miliarde euro, fata de 32,91 miliarde euro, valoare inregistrata la data de 31 ianuarie 2014, potrivit unui comunicat BNR remis redactiei.

Fondurile europene absorbite au crescut la 2,8 miliarde euro

Fondurile europene absorbite de agricultura romaneasca, anul trecut, au crescut la 2,8 miliarde euro, in 2013, conform datelor Eurostat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )