Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania a incasat peste 1,2 miliarde euro in februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a incasat peste 1,2 miliarde euro in februarie

Tara noastra a incasat peste 1,2 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune in luna februarie, iar la inceputul acestei luni Comisia Europeana a alocat 55 milioane euro, conform unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Teodorovici: CE a rambursat Romaniei fonduri structurale de peste 1,2 miliarde de euro in februarie, dar sunt deficiente majore la POSDRU

Comisia Europeana a rambursat Romaniei peste 1,2 miliarde de euro din fondurile structurale si de coeziune, a declarat, miercuri, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care, insa, a avertizat asupra unor deficiente majore in implementarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU).

Rezervele valutare ale BNR au scazut in luna februarie cu 1,3 miliarde euro, ajungand la 31,6 miliarde euro

Rezervele valutare ale Banci Nationale BNR) au scazut in luna februarie cu 1,3 miliarde euro, ajungand la 31,6 miliarde euro, pe fondul unor plati la datoria publica in suma de 1,17 miliarde euro si reducerii.

Rezervele valutare la BNR au ajuns la 31,65 miliarde euro

Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei BNR) au scazut la finele lunii trecute, totalizand 31,65 miliarde euro, fata de 32,91 miliarde euro, valoare inregistrata la data de 31 ianuarie 2014, potrivit unui comunicat BNR remis redactiei.

Comisia Europeana a prezentat un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro

Comisisa Europeana a prezentat, miercuri, un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro, relateaza AFP. Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a.

Fondurile europene absorbite au crescut la 2,8 miliarde euro

Fondurile europene absorbite de agricultura romaneasca, anul trecut, au crescut la 2,8 miliarde euro, in 2013, conform datelor Eurostat.

Bancile straine au scos in ultimii doi ani din filialele din Romania depozite de 5,2 miliarde de euro

Bancile straine detineau la finele lunii ianuarie depozite de 6,3 miliarde de euro in filialele din Romania, in scadere cu 5,2 miliarde de euro fata de nivelul inregistrat la sfarsitul lui 2011, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Lichiditate de peste 3,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 256,33 lei 3. 316,13 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )