Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bancile straine au scos in ultimii doi ani din filialele din Romania depozite de 5,2 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Bancile straine au scos in ultimii doi ani din filialele din Romania depozite de 5,2 miliarde de euro

Bancile straine detineau la finele lunii ianuarie depozite de 6,3 miliarde de euro in filialele din Romania, in scadere cu 5,2 miliarde de euro fata de nivelul inregistrat la sfarsitul lui 2011, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Numarul terenurilor executate silit a crescut de zece ori, in ultimii doi ani

Numarul anunturilor de executare silita a terenurilor inregistrate pe portalul Executari. com a crescut de zece ori, din 2012 si pana in prezent, potrivit datelor companiei.

Caras-Severin: Un copil de doi ani disparut din fata casei, cautat de peste o suta de persoane

Un copil in varsta de doi ani din comuna Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a disparut, sambata dupa-amiaza, din fata casei unde se juca alaturi de fratele sau, informeaza Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin, potrivit Mediafax.

Gala Premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii zece ani

Gala Premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave si Gravity: Misiune in spatiu, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a anuntat, luni, postul TV american ABC, citat de AFP.

Gala premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani. Ceremonia a adunat in fata micilor ecrane peste.

Gala premiilor Oscar 2014, cea mai mare audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a.

Copilul de doi ani disparut din fata casei sale in Caras-Severin a murit din cauza hipotermiei

Copilul de doi ani disparut, sambata, din fata casei sale din comuna Ocna de Fier, judetul Caras-Severin si care luni a fost gasit decedat pe un deal a murit din cauza hipotermiei. Medicii legisti au.

Caras-Severin: Copilul de doi ani cautat dupa ce disparuse din fata casei, gasit mort pe un deal

Copilul de doi ani care era cautat dupa ce disparuse din fata casei sale din Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort, luni, pe un deal, la aproximativ doi kilometri de locuinta. Copilul a.

Business report: Ce proiecte mari au companiile petroliere romanesti in Ucraina; Strainii si-au redus cu 10 mld. de euro expunerea pe bancile din Romania in ultimii 5 ani; Mafia italiana gestioneaza afaceri de 180 miliarde euro - suma mai mare decat PIB-

Ucraina - Economie si potential, dincolo de contextul geopolitic. Ucraina este o tara destul de saraca in resurse energetice primare. Ea importa 90% din petrol si aproape tot gazul natural de care are nevoie. Principalul furnizor este Rusia, urmata de Turkmenistan. Ioan Niculae, cel mai bogat roman in topul Forbes. Miliardarul ocupa locul 1. 372 la nivel mondial. Ioan Niculae este cel mai bogat roman si, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, se plaseaza pe locul 1. 372 la nivel mondial.

Copilul de doi ani, disparut din Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort

Politistii confirma ca baiatul a fost gasit mort la Ocna de Fier. Micutul a disparut sambata din fata casei parintesti si de atunci a fost cautat de autoritati.

Un cartier de locuinte va fi construit in doi ani in Craiova. 1800 de apartamente pentru tineri vor fi scoase la vanzare

Blocurile vor fi construite pe strada Caracal din Craiova, iar lucrarile vor fi demarate in luna martie. Din totalul celor 1. 800 de locuinte, investitorul trebuie sa puna la dispozitia MapN 250 de apartamente.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )