Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bomba bombelor: Ilie Nastase va fi in tribune la Roland Garros, desi e interzis! Cum ii sfideazaNasty pe contestatari

Adevărul Adevărul,
Bomba bombelor: Ilie Nastase va fi in tribune la Roland Garros, desi e interzis! Cum ii sfideazaNasty pe contestatari

Suspendat de ITF dupa meciul de FedCup cu Marea Britaniei si interzis al Wimbledon si la Roland Garros, Ilie Nastase va fi prezent totusi la Paris cu ocazia turneului de Grand Slam. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete:Adi Mutu: Bona filipineza putea sa-mi rapeasca baiatul;Prea gelos s-o lase acasa. Nevasta tanara ii da batai de cap lui Gheorghe Zamfir; Ilie Nastase merge la Roland Garros, desi are Interzis

Vantur, in Romania, Salman Khan din nou cu fosta iubita. Nici bine n-a ajuns Iulia Vantur 36 de ani) in tara natala, zilele trecute, caci in India au inceput deja sa se petreaca lucruri ingrijoratoare. Fiul Luminitei Anghel s-a facut de ras. Fiul Luminitei Anghel s-a facut de ras pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine in care apare in lenjerie intima. Prietenii virtuali au luat foc si l-au criticat dur.

Sharapova n-a primit wild card pentru Roland Garros

Maria Sharapova nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros.

Ion Tiriac, dupa ce a fost criticat de WTA: Ilie Nastase e Ilie Nastase, din cand in cand o ia pe aratura. E insa omul care a slujit tenisul timp de peste 50 de ani

Criticat de presedintele WTA n. r. Steve Simon) pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere care a avut loc dupa finala de la Madrid dintre Simona Halep si Kristina Mladenovic, Ion Tiriac patronul competitiei de la Caja Magica) a discutat pe marginea acestui subiect. Ilie Nastase e Ilie Nastase, din cand in cand o ia pe aratura. E insa omul care a slujit tenisul timp de peste 50 de ani. E o personalitate enorma.

Cum a reactionat Maria Sarapova dupa ce i s-a interzis participarea la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, au decis sa-i intrezica Mariei Sarapova partciparea la turneul parizian, care incepe pe 28 mai.

WTA critica decizia Federatiei Franceze de Tenis de a nu-i acorda wild-card Mariei Sarapova pentru Roland Garros

Directorul general al WTA, Steve Simon, a criticat decizia Federatiei Franceze de Tenis de a nu-i acorda un wild-card jucatoarei ruse Maria Sarapova pentru Roland Garros.

De ce nu a primit Maria Sarapova un wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sarapova nu va beneficia de invitatie la turneul de la Roland Garros.

Maria Sharapova nu a primit wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

De dragul carierei Federer nu participa la Roland Garros

Jucatorul elvetian Roger Federer, numarul 5 mondial in aceasta saptamana, a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului.

Roger Federer, forfait pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, la care sansele sale de a se impune erau destul de slabe, pentru a se consacra asupra celui de la Wimbledon, turneul sau favorit, pe care va incerca sa-l castige pentru a opta oara in cariera sa, in luna iulie, informeaza AFP.

Ilie Nastase dezvaluie cum va reactiona dupa ce a fost suspendat si anchetat de ITF. Nasty adreseaza si o rugaminte

Capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat azi cum va reactiona dupa ce ITF a decis suspendarea si anchetarea sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )