Libnet.ro
UNICEF

11:30

BOMBA pe care o arunca Traian Basescu. Ce a anuntat fostul presedinte ca va face in curand

Antena3 Antena3,
BOMBA pe care o arunca Traian Basescu. Ce a anuntat fostul presedinte ca va face in curand

Traian Basescu isi anunta revenirea: se va inscrie in PMP, scriu jurnalistii de la stiri pe surse. ro. Dezvaluirea a fost facuta de presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir. Aceasta. continuă pe Antena3

Cum glumea Basescu cu fostul presedinte german von Weizsacker

Richard von Weizsacker a murit la 31 ianuarie, si Germania se pregateste pentru funeralii de stat. El a fost timp de zece ani presedinte al Germaniei si chiar daca nu a vizitat Romania, in 2006 el a ras la gluma omologului sau roman. Uitandu-se la buchetul de flori primit odata cu premiul unei fundatii germane, Traian Basescu a zis: Acum trebuie sa-l bag si pe asta la apa!.

Traian Basescu a decis ce casa vrea de la RA-APPS. Unde se muta fostul presedinte

Traian Basescu a decis ce casa vrea de la RA-APPS. Epopeea caselor oferite fostului presedinte a ajuns la final. Acesta a avut doua luni de zile pentru a decide unde vrea sa ramana. Reporterul Antena.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Unele sunt barfe. E exagerat sa te consideri un canal de informatii pentru presedinte

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate al lui Traian Basescu, Iulian Fota, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat QMagazine, despre afirmatiile lansate de Elena Udrea in spatiul public in.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

Analiza: Presedintia lui Traian Basescu, peste 5.000 de procurori si judecatori numiti si schimbati in 10 ani

Am gasit pe Internet o analiza foarte interesanta, preluata de pe site-ul infopolitic. ro si realizata de Fundatia Multimedia, in care este detaliat modul in care fostul presedinte Traian Basescu a emis decretele din Justitie. Se pare ca Traian Basescu a emis peste 5000 de decrete de schimbari de procurori si judecatori, cu o medie de circa 44 de decrete pe luna!.

Traian Basescu, pensionarul-nejucator

In deceniul petrecut la Cotroceni, fostul presedinte Traian Basescu a impus in comportamnetul public ideea de presedinte jucator. A fost, in fapt, poate cea mai buna definitie a mandatului sau. Ca a jucat bine sau nu este o chestiune care va naste in permanenta dispute, inclusiv peste 50 ani, cand perioada 2004 - 2014 poate ajunge obiect de studiu al manualelor de istorie.

Ruxandra Dragomir: Traian Basescu va veni in PMP

Presedinta Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a declarat, miercuri, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va inscrie in PMP impreuna cu alte persoane. Pentru toti cei care ne.

Traian Basescu ar putea primi vila in care a locuit Mioara Roman. Guvernul discuta miercuri pe aceasta tema

Guvernul ia in calcul atribuirea ca resedinta pentru fostul presedinte Traian Basescu a vilei RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman. Potrivit unor surse oficiale, un proiect de act normativ este deja redactat, potrivit Mediafax.

DOVADA ca Traian Basescu e implicat in dosarul Gala Bute. Era prezent cand Udrea a facut MODIFICAREA

Traian Basescu a fost prezent la sedinta de Guvern in care Elena Udrea a hotarat finantarea galei Bute din bani publici. Fostul presedinte era de fata atunci cand Udrea, pe atunci ministrul.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )