Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bombonica lui Dragnea are pile la Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Bombonica lui Dragnea are pile la Curtea Constitutionala

Prin modul in care presedintele Valer Dorneanu gestioneaza dosarele, Curtea Constitutionala pare sa se transforme intr-un foarte puternic, desi subtil, actor al vietii politice. Alegerea primarilor intr-un singur tur zace nejudecata pe fond de aproape un an, desi vom avea curand alegeri de primari, pe cand dosarul Dragnea primeste o solutie in doar doua luni. continuă pe Adevărul

Liviu Avram: Bombonica lui Dragnea are pile la Curtea Constitutionala

Prin modul in care presedintele Valer Dorneanu gestioneaza dosarele, Curtea Constitutionala pare sa se transforme intr-un foarte puternic, desi subtil, actor al vietii politice. Alegerea primarilor intr-un singur tur zace nejudecata pe fond de aproape un an, desi vom avea curand alegeri de primari, pe cand dosarul Dragnea primeste o solutie in doar doua luni.

PNL i-a cerut Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta prin care Guvernul a eliminat presedintele din procedura numirii conducerii ANCOM. Vezi in text scrisoarea liberalilor

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, i-a cerut astazi oficial Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta prin care Guvernul Grindeanu l-a eliminat pe Klaus Iohannis din procedura numirii conducerii ANCOM. Liberali inovca faptul ca ca in preambului OUG-ului nu sunt prezentate elemente de fapt si de drept care sa motiveze existenta situatiei extraordinare si invoca in acest sens jurisprudenta Curtii Constitutionale in spete similare.

USR si PNL au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea executarii pedepselor

Mai multi deputati USR si PNL au transmis o sesizare catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), cu privire la proiectul de modificare a Legii executarii pedepselor, care reduce toate sentintle la o treime.

USR sesizeaza Curtea Constitutionala, privind proiectul de modificare a legii executarii pedepselor

Uniunea Salvati Romania a sesizat marti Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de modificare a legii executarii pedepselor, reprezentantii USR sustinand ca acesta 'reduce toate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )